2 Μαρ 2017

Οριστικό τέλος από τον Alpha για την παρουσιάστρια...

Με ποιο κανάλι έκλεισε εκπομπή;
Το «Ξαναδέστε τους» κόπηκε μέσα σε μία μέρα. Όσο απότομα ήρθε στο τηλεοπτικό κοινό άλλο τόσο, ήρθε και στους ίδιους μιας και κανείς δεν τους είχε ενημερώσει γι’αυτή την απόφαση παρά μόνο ότι έπρεπε μέχρι το Πάσχα να βελτίωναν τα νούμερα τηλεθέασης….

Το γεγονός ότι κόπηκε η εκπομπή δεν σημαίνει ότι ο σταθμός θα δώσει την ευκαιρία σε όλους για κάποια άλλη εκπομπή. Μία από αυτές, όπως σας αποκαλύπτω στο blog μου στο Youweekly.gr είναι η Μαίρη Συνατσάκη, την οποία εκτιμά πολύ ο σταθμός όμως δεν την θεωρούν και το πιο δυνατό χαρτί τηλεοπτικά. Η παρουσιάστρια, μετά το κόψιμο της εκπομπής, αν και περίμενε να συζητήσουν το ενδεχόμενο για κάτι άλλο, ενημερώθηκε από τους υπεύθυνους του σταθμού ότι η συνεργασία τους θα λήξει οριστικά…Διαβάστε παρακάτω…



Μία απόφαση που σίγουρα δεν ευχαρίστησε ιδιαίτερα την Μαίρη Συνατσάκη, όμως δεν έμεινε εκεί… Μπορεί ο Alpha να μην την ήθελε, μπορεί οι τελευταίες τηλεοπτικές της απόπειρες να έχουν αποτύχει όλες, όμως δεν το βάζει κάτω… Η ασφαλής λύση λοιπόν της Μαίρης για να αποφύγει άλλη μία άτυχη τηλεοπτική στιγμή, είναι η επιστροφή της στο MAD και έτσι θα γίνει… Η παρουσιάστρια θα εμφανιστεί με δική της εκπομπή και ανανεωμένο concept στο MAD!



 athensmagazine.gr

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη