Τι είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην Bild για την βόμβα στον Σόιμπλε

16 Μαρ 2017

Την δολοφονική επίθεση κατά του υπ. Οικονομικών το 1990 θυμήθηκε η γερμανική εφημερίδα
Δήλωση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, για την αποστολή του δέματος- βόμβας στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, φιλοξενεί η Γερμανική εφημερίδα Bild. «Είναι δυστυχώς αλήθεια. Αυτή είναι η διεύθυνσή μου. Οι τρομοκράτες κατά πάσα πιθανότητα έβαλαν το όνομά μου, γιατί είμαι ένας φίλος της Γερμανίας και του κ. Σόιμπλε στην Ελλάδα».
Την ίδια στιγμή, η γερμανική εφημερίδα δεν παρέλειψε, με αφορμή την αποστολή του εκρηκτικού δέματος, να θυμηθεί την απόπειρα δολοφονίας που είχε γίνει τον Οκτώβριο του 1990 κατά του τότε υπουργού Εσωτερικών.
Στην ηλεκτρονική της έκδοση η Bild έχει βάλει μια φωτογραφία του Σόιμπλε τη στιγμή που βγαίνει από το βγαίνει από το νοσοκομείο. «Στις 2 Οκτωβρίου του 1990 κατά τη διάρκεια μιας μικρής εκδήλωσης, ένας ψυχικά διαταραγμένος άνδρας πυροβολεί τρεις φορές από κοντινή απόσταση τον τότε υπουργό Εσωτερικών. Τον πετυχαίνει στο σαγόνι και τη σπονδυλική στήλη. Ο 48χρονος τότε Σόιμπλε επέζησε μετά βίας, και από τότε βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι», γράφει η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία.
newsbeast.gr
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε το θέμα, τώρα, στο Taxalia.blogspot.com

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη