24 Μαρ 2017

«Ο Σταυρός εναντίον της Ημισελήνου – Αυτό είναι το πρόβλημα!» Σοκαριστική δήλωση Νικήτα Κακλαμάνη στον Γιώργο Τράγκα

O Αντιπρόεδρος της Βουλής, Βουλευτής ΝΔ Α” Αθήνας, Νικήτας Κακλαμάνης, βρέθηκε στο στούντιο των
Παραπολιτικών και στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα.
Ξεκίνησε τη συζήτηση ο κος Κακλαμάνης, παροτρύνοντας τους Έλληνες από σήμερα να βάλουν τις σημαίες και για όλο το 3ήμερο σε όλα τα μπαλκόνια. Σε μια αναφορά του για την ιστορία μας ανέφερε ότι εκτός ελαχίστων φωνών, δεν υπήρξε έκταση στο θέμα να φύγει ο επιτάφιος ή ο Αντιγόνης του Σοφοκλή από τα βιβλία των μαθητών.
«Αλλά όταν η κουρελού αρχίζει να ξηλώνεται, ξηλώνεται μέχρι τέλους.» Συμπλήρωσε χαρακτηριστικά, ενώ συμπλήρωσε ότι:  «Στις 2 Μαΐου 1998 ήμουν ευρωβουλευτής με την πολιτική Άνοιξη και γινόταν η ψηφοφορία για τον ερχομό του ευρώ, εγώ τότε δεν ψήφισα το ευρώ, είχε γίνει σάλος. Είχα πει ότι θα καταστρέψει την Ευρώπη. Είχα γράψει ένα άρθρο με τίτλο «Η κοινωνική Ευρώπη πέθανε, ζήτω η ευρώπη των τραπεζιτών». Τίτλος πριν 20 χρόνια και όλοι είχαν γράψει, Νικήτας ο Λεπεν της Ελλάδος, Νικήτας ο αντιευρωπαϊστής και άλλα σε όλα τα πρωτοσέλιδα.»
Στη συνέχεια ανέφερε ότι «Ήδη ξεκίνησε η προσπάθεια για την Ευρώπη των 2 και 3 ταχυτήτων. Το βιβλίο Ευρώπη του αύριο, τα γράφει όλα». Επίσης συμπλήρωσε ότι «Κουμάντο στην Ευρώπη κάνει ένα άτυπο όργανο, το eurogroup, το θεσμικό όργανο είναι το Ecofin που το έχουν καταργήσει. Ό,τι πει το eurogroupμε αρχηγό τον Σόιμπλε αποφασίζει».
Ούτε λόγος για ανάπτυξη
Όσο για τις διαπραγματεύσεις δήλωσε ότι «Δεν υπάρχει καμία ελπίδα να βγουν αυτά τα λεφτά. Με αυτές τις προϋποθέσεις δεν βγαίνει, αν δεν δεχτούν να μειωθούν τα πρωτογενή πλεονάσματα. Τι μιλάμε για επιχειρήσεις όταν ο Έλληνας δεν έχει ένα ευρώ στην τσέπη του. Το ζήτημα είναι να έρθουν χρήματα στην τσέπη του Έλληνα.»
Στο ερώτημα για για τα εθνικά θέματα και αν φοβάται ένα περιστατικό με Τούρκους, ανέφερε ότι: «Αν είναι στο ορατό μέλλον λέω όχι, αλλά για λίγο παραπέρα το φοβάμαι. Σε αυτό το σημείο, ο λαός ενώνεται πάντα σε αυτό το σημείο αλλά τουλάχιστον να μην αλλάξουν όσα είναι αποφασισμένα μέχρι σήμερα.»
Όσο για το τι θα κάνουν οι αλληλέγγυοι σε περίπτωση σύγκρουσης με την Τουρκία αναφέρει ότι «Υποτίθεται ότι θα σύνορα της Ελλάδος είναι σύνορα της Ευρώπης.» Όμως για το ποιος θα σταθεί η Ευρώπη θέτει το ερώτημα: έχουν οι Ολλανδοί στρατό; «Ο σταυρός εναντίον της ημισελήνου! Αυτό είναι το πρόβλημα!» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Για το προσφυγικό… 
Στο ερώτημα τι θα γίνει αν αύριο αποφασίσει ο σουλτάνος να μας στείλει μερικές χιλιάδες μετανάστες ακόμα τι θα γίνει, απάντησε ότι: «Θα ξαναζήσουμε τις στιγμές που ζήσαμε το 2015. Θα φύγουν και από τα νησιά πλέον. Υπάρχει τρόπος ανάσχεσης αλλά αυτά δεν λέγονται δημόσια. Δεν είναι ότι ξαφνικά πέρυσι ήρθαν. Είναι κάτι που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. Αλλά υπήρχε τρόπος ανάσχεσης».
Επίσης επισήμανε ότι ο σουλτάνος: «Τώρα δεν λέει σας στέλνω πρόσφυγες αλλά οικονομικούς μετανάστες, για τους οποίους υπάρχει άλλο δίκαιο. Καθώς πρόσφυγες μπορεί να πάρει η Ευρώπη, ενώ για οικονομικούς μετανάστες ισχύει το Δουβλίνο, στην πύλη εισόδου».
Το φαινόμενο «Τσίπρας»
Όσο για το να ο Αλέξης Τσίπρας θα κρατήσει την καρέκλα ή πάμε σε πρόωρες κάλπες ανέφερε ότι: «Παρότι το επικρατούν σενάριο δεν είναι να πάμε άμεσα σε εκλογές, θεωρώ ότι ο Τσίπρας μετά τις εκλογές έχει σκοπό να έχει μπροστά τον αριθμό 2 ώστε αν εξασφαλίσει την πολιτική του επιβίωση».
Επίσης χαρακτηριστικά ανέφερε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα πάει στην κάλπη με νέο σύνθημα: «Αριστερά –-Δεξιά» Όμως, χρειάζεται διψήφιο για να μπορεί να ελέγξει την κατάσταση.
Για το αν ο έχει ισχυρά πολιτικά ανακλαστικά ανέφερε ότι στην επικοινωνία του είναι καλός. Επίσης δήλωσε ότι: «Εγώ στήριξα τον Μεϊαράκη για ιδεολογικούς λόγους. Αλλά θα σας πω τι έχω δει στον Μητσοτάκη; Το ότι ανακοίνωσε ότι δεν θα αλλάξει τίποτα από το καταστατικό της Νέα Δημοκρατίας το εκτίμησα. Ο Κυριάκος ακούει». Ενώ ολοκλήρωσε λέγοντας ότι: « Ο Καραμανλής έχει μεγάλη λαϊκή απήχηση, ό,τι και να γράφουν ότι και να λένε ο Καραμανλής έχει ακόμα μεγάλη λαϊκή απήχηση!»



 crashonline.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη