Γαλλία: Συνελήφθησαν άλλα δύο άτομα για τους πυροβολισμούς σε λύκειο στη Γκρας

19 Μαρ 2017

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν 14 άνθρωποι

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του νεαρού που εισέβαλλε σε λύκειο της Γαλλικής πόλης Γκρας. Η Γαλλική Αστυνομία συνέλαβε σήμερα δύο δίδυμους αδελφούς, φίλους του 16χρονου δράστη. Επίσης όπως έγινε γνωστό ο δράστης είχε πάρει από συγγενείς του τα όπλα που χρησιμοποίησε στην επίθεση αυτή.

Ο 16χρονος, η ανάκριση του οποίου συνεχίζεται, φέρεται ότι πραγματοποίησε την επίθεση αυτή, στο λύκειο του Γκρας, με αφορμή τις κακές σχέσεις που διατηρούσε με τους συμμαθητές του.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν 14 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ο λυκειάρχης που προσπάθησε να σταματήσει τον δράστη.

Ο ένας από τους φίλους του μαθητή καταζητείτο από την Πέμπτη και συνελήφθη σήμερα σε απόσταση 25 χιλιομέτρων από το Γκρας. Ο δίδυμος αδελφός του τέθηκε υπό κράτηση λίγες ώρες νωρίτερα.

Από την έρευνα της αστυνομίας δόθηκαν κάποιες απαντήσεις σε ένα από τα κρίσιμα ερωτήματα: πού βρήκε τα όπλα που χρησιμοποίησε ο νεαρός μαθητής, ο οποίος είναι γιος ενός δεξιού δημοτικού συμβούλου και φέρεται να έχει πάθος με τα όπλα. Το ρεβόλβερ ανήκε στον παππού του ενώ το τουφέκι στους γονείς του, ανέφερε μια πηγή της αστυνομίας στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Στους λογαριασμούς με το όνομα του δράστη στο Facebook, στο Twitter και στο Yahoo μπορεί κανείς να δει φωτογραφίες και βίντεο δολοφονιών όπως εκείνη στο λύκειο Κόλουμπαϊν των Ηνωμένων Πολιτειών, τους πυροβολισμούς σε ένα λύκειο του Κολοράντο που προκάλεσαν 13 θανάτους το 1999, καθώς και ένα βίντεο όπου κάποιος που φοράει μάσκα κλόουν κραδαίνει ένα πιστόλι.

ant1news.gr

Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε το θέμα, τώρα, στο Taxalia.blogspot.com

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη