2 Μαρ 2017

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΤΩΝ ΤΑΞΙΤΖΗΔΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολα τα ενδεχόμενα ακόμα και να πρόκειται για μανιακό δολοφόνο με στόχο οδηγούς ταξί, εξετάζει η αστυνομία, μετά τη
δολοφονία 52χρονου οδηγού ταξί χθες τα μεσάνυχτα στο Κεφαλάρι.
Αποκαλυπτική για τις Αρχές, είναι η μαρτυρία, ενός ακόμα οδηγού ταξί, που είχε δεχθεί επίθεση με όπλο από πελάτη τον οποίο μετέφερε με το ταξί του από την Νέα Ερυθρέα, στην Κηφισιά και σε απόσταση περίπου πέντε τετραγώνων από το σημείο που δολοφονήθηκε χθες ο 52χρονος ταξιτζής.
Σύμφωνα με την μαρτυρία του 32χρονου οδηγού ταξί, το βράδυ του Σαββάτου 11/2 παρέλαβε τον δράστη από την περιοχή της Νέας Ερυθραίας με κατεύθυνση την Κηφισιά.
Ο οδηγός που κατάφερε να επιβιώσει από τους πυροβολισμούς και που σήμερα βρίσκεται στο νοσομοκομείο έχοντας χειρουργηθεί στο κεφάλι περιέγραψε σε συνομιλία του με δημοσιογράφο του Alpha, τον δράστη ως έναν νεαρό άνδρα, περίπου 25 ετών, που φορούσε τζάκετ με κουκούλα και μιλούσε Ελληνικά. Είχε επιβιβασθεί ως πελάτης στο ταξί, ζητώντας του να τον μεταφέρει στην Ερυθραία. Ο οδηγός, κατά τη διάρκεια της κούρσας, χωρίς να ακούσει πυροβολισμό, αισθάνθηκε ένα «τσίριγμα» στα αυτιά – όπως είπε – και στη συνέχεια λιποθύμησε.
Εξάλλου, σύμφωνα με τον ANT1, o μάρτυρας, μόλις μπόρεσε να δώσει κατάθεση στην ΕΛΑΣ, περιέγραψε ως εξής την κούρσα θανάτου που είχε κάνει πριν από 20 μέρες:
«Στην οδό Ξενίας στην Κηφισιά, παρέλαβα έναν πελάτη. Ελάχιστα δευτερόλεπτα, αφού έκλεισε την πόρτα, ένιωσα μια ζαλάδα, ένα κάψιμο πίσω από το δεξί αυτίμου. Νόμιζα ότι έπαθα εγκεφαλικό. το μόνοπου πρόλαβα να πω στον πελάτη, πριν λιποθυμήσω ήταν να τραβήξει το χειρόφρενο. Δεν κατάλαβα ότι με πυροβόλησαν».
Με βάση αυτή τη μαρτυρία, η αστυνομία εικάζει ότι ο δράστης που ενδέχεται να χρησιμοποιεί οπλο με σιγαστήρα, είναι ο ίδιος δράστης, που έχει στοχοποιήσει άγνωστο ακόμα για ποιο λόγο, οδηγούς ταξί.
Δείτε την μαρτυρία από τον Alpha:






.crashonline.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη