16 Μαρ 2017

ΝΤΑΙΣΕΛΜΠΛΟΥΜ....ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΜΠΛΟΥΜ!!!!!

 Πανωλεθρία το αποτέλεσμα των Ολλανδικών εκλογών

Το αποτέλεσμα που επιφύλαξαν οι κάλπες στην Ολλανδία όχι απλά δεν ήταν καλό, αλλά επί της ουσίας πρόκειται για μια πανωλεθρία δίχως προηγούμενο για τον Γερούν Ντάισελμπλουμ!
Ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών και πρόεδρος του Eurogroup, φαίνεται πως χάνει 29 από τις 38 έδρες που είχε και μένει μόλις με εννέα! «Είχαμε τα πάνω και τα κάτω μας τους τελευταίους μήνες. Αύριο θα αρχίσουμε να ξαναχτίζουμε, μαζί με όλα μας τα μέλη. Είμαστε σοσιαλδημοκράτες, δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ» δήλωσε ο ίδιος, φανερά απογοητευμένος παρά το γεγονός ότι προσπάθησε να προσδώσει μια νότα αισιοδοξίας με τις δηλώσεις.
Πολιτικοί αναλυτές στην Ολλανδία, δεν θεωρούν πως το συγκεκριμένο αποτέλεσμα κάθε άλλο παρά έκπληξη είναι. Η πτώση του Εργατικού Κόμματος ήταν αναμενόμενη κι αυτό γιατί η προεκλογική τους εκστρατεία στηρίχτηκε πάνω σε μια ρητορική η οποία ήταν σαφώς κατά της λιτότητας, την ίδια ώρα που σαν κυβερνητικοί εταίροι την... νομοθετούσαν! Αυτή η ανακολουθία λόγων και πράξεων, φαίνεται πως δεν πέρασε απαρατήρητη από τους Ολλανδούς ψηφοφόρους.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη