10 Μαρ 2017

Η Γερμανία ετοιμάζεται για να αντιμετωπίσει τον τρόμο!

Την ώρα που ο σουλτάνος Ερντογκάν με τις ψυχώσεις του τραντάζει συνθέμελα την Γερμανοτουρκική φιλία που έχει ηλικία εκατό και πλέον ετών, η ίδια η Γερμανία περνά το
στάδιο της μεταβατικότητας στον τομέα της ασφάλειας και άμυνας.
Και ενω τα ΜΜΕ παίζουν το δράμα σαν τουρκικό σήριαλ, από τις 24/7 ενημερώθηκε η κοινή γνώμη της Γερμανίας οτι πραγματοποιήθηκε η τριήμερη πανγερμανικη άσκηση ετοιμότητας με διάφορα σώματα ασφαλείας συν του ... γερμανικού ομσπονδιακού Στρατού με σενάριο τις επεμβάσεις στο εσωτερικό της χώρας ( ταμπού απο το 1945 !).
Τέτοιες ασκήσεις θα επαναλαμβάνονται από τώρα πιο συχνά στη Γερμανία.
Το σκηνικό της άσκησης ήταν: πολλαπλά τρομοκρατίκα χτυπήματα.
Σημειώστε τώρα πως στους πρώτους μήνες του 2017 - Γενάρη, Φλεβάρη και αρχές Μαρτίου σήμερα-  γίνανε διάφορα ντου - επιδρομές ( τελευταία με 400 άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας σε μια και μονο επιχείρηση) και βρήκαν διάφορα όπλα καθώς και  χημικά σε σπίτια.
Και τώρα κρατηθείτε: ο γερμανικός Στρατός ψάχνει Αξιωματικούς, μεχρι και πενηντάρηδες!
Τα συμβόλαια που προτείνουν είναι για 8 χρόνια!
Και για κλησω τον κύκλο: η αστυνομία σε όλα τα κρατίδια εξοπλίζεται για παραστρατιωτικές ενέργειες ( απο αυτόματα όπλα μεχρι... καινούρια κράνη) Συζητείται να αντικατασταθούν όλα τα σημερινά οχήματα έτσι ώστε τα νεα οχήματα να φέρουν βαρύ οπλισμό! Καθε περιπολικό θα έχει δύο κινητά αυτόματα πολυβόλα!

Τι ακριβώς δεν το γνωρίζω αλλά η Γερμανία μπήκε σε μια νεα εποχή.

Σπύρος Α.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη