2 Μαρ 2017

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ: «Να δούμε ποιον θα πείσει ο Φίλης»… «Φώφη, εμείς δεν βρωμάμε, πλενόμαστε… «Βαρουφάκης; Άστα να πάνε στο διάολο»…

«Ορεξάτος» εμφανίστηκε σήμερα στη Βουλή ο Πάνος Καμμένος. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, αμέσως μετά την κόντρα
που είχε στην Ολομέλεια με τον Θανάση Θεοχαρόπουλο, μίλησε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες για όλους και για όλα.
Διαβάστε τι είπε:
· Για τον Φίλη: «Καλύτερα που μπήκε στην Επιτροπή Εξοπλιστικών ο Φίλης. Είναι πλέον περιορισμένες οι διαδικασίες και δεν υπάρχει περιθώριο αδιαφάνειας στα εξοπλιστικά. Προτιμώ και εγώ ο ίδιος να υπάρχει έλεγχος και να ακούγονται κι οι απόψεις . Οι αρχηγοί θα έρθουν θα μιλήσουν και θα εισηγηθούν, θα μιλήσει και ο Φίλης και θα δούμε ποιος θα πείσει ποιον. Δεν έχω κανένα λόγο να συνεχίσω καμία κόντρα. Έχω καλή συνεργασία με τον πρωθυπουργό, έχουμε τις διάφορες μας αλλά ο καθένας κρατάει τις θέσεις του και στις διαφωνίες επίσης τα βρίσκουμε και ψηφίζουμε κατά συνείδηση».
· Για τη Νέα Δημοκρατία (να μην ψηφίσει τα μέτρα για την δεύτερη αξιολόγηση): «Είναι λάθος η πολιτική της ΝΔ. Έπρεπε να πει την ψηφίζω και πιέζω την κυβέρνηση να την εφαρμόσει. Δεν γίνεται από τη μία να ζητεί να τελειώσει το δυνατόν πιο γρήγορα η αξιολόγηση και μετά να λέει δεν ψηφίζω. Ήταν καλύτερη η πολιτική Μεϊμαράκη όταν ήταν αρχηγός στη ΝΔ». Για τον τρόπο με τον οποίο επιλέγουν νέα πολιτικά στελέχη στη Νέα Δημοκρατία είπε τα εξής: «Νέο στέλεχος της ΝΔ που θα κάνει την ανανέωση είναι ο γιος του Παπαντωνίου ρε παιδιά; Δεν το ξέρω το παιδί αλλά δεν είναι ενδιαφέρον για τη ΝΔ να τον διαφημίζουν ως Παπαντωνίου και όχι ως επιστήμονα»; Πρόσθεσε δε τα εξής: «Τόσο με τον Έβερτ όσο και με τον Καραμανλή και με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη το άνοιγμα προς τα ακροδεξιά στελέχη δεν θα μπορούσε να γίνει. Τώρα έρχονται και κάνουν τους τιμητές ο Βορίδης και ο Γεωργιαδης που έβριζαν τη ΝΔ; Δεν μπορείς να βάζεις αντιπρόεδρο τον Άδωνι».
· Για τον Γιάννη Βαρουφάκη και τον εάν θα έπρεπε να είναι υπουργός Οικονομικών το κρίσιμο εξάμηνο από τον Ιανουάριο πως τον Ιούλιο του 2015: «Είναι σαν να αναπολείς τι έχεις κάνει λάθος σε ένα γάμο. Αστα να πάνε στο διάολο».
· Για τον Βενιζέλο και την υπόθεση του Σκαραμαγκά: «Εγώ πιστεύω ότι ο Βενιζέλος έχει ποινικές ευθύνες για αυτή την υπόθεση και πρέπει να διερευνηθούν. Πρέπει να πάει κόσμος στη φυλακή για αυτή την υπόθεση»
· Για την Φώφη Γεννηματά (όταν είπε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες βρωμάνε). «Εμείς δεν βρωμάμε, πλενόμαστε κάθε μέρα».






crashonline.gr/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη