19 Μαρ 2017

ΓΟΝΕΙΣ ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ! ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ της διδασκαλίας των «έμφυλων ταυτοτήτων»

Ο αριθμός των παιδιών που νιώθουν ότι είναι παγιδευμένα σε λάθος σώμα διπλασιάζεται κάθε χρόνο
στη Σουηδία, με παιδιά από την ηλικία των έξι να θέλουν να αλλάξουν στο αντίθετο φύλο,
λένε οι γιατροί σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, όπως αναφέρει το RT.
Πέρυσι, μια Σουηδική ομάδα έρευνας των δύο φύλων ανέφερε ότι 197 παιδιά και νέοι ήταν πρόθυμοι να υποβληθούν σε ανάλυση για τον προσδιορισμό της ταυτότητας του φύλου τους και να γίνουν του αντίθετου φύλου, είπε η Louise Frisén, παιδοψυχίατρος στο Παιδικό Νοσοκομείο Άστριντ Λίντγκρεν στη Στοκχόλμη, στην Σουηδική καθημερινή Aftonbladet.
”Υπάρχει μια 100% αύξηση του αριθμού κάθε χρόνο”, δήλωσε η Frisén.
”Όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι και περισσότερα παιδιά έρχονται σε πολύ νεαρή ηλικία. Η αύξηση είναι πανομοιότυπη και από την πλευρά των ενηλίκων”, πρόσθεσε.
Η χώρα έχει έξι κλινικές για ανθρώπους που αναζητούν την έρευνα φύλων. Η συνολική αύξηση του αριθμού των ανθρώπων που πιστεύουν ότι γεννήθηκαν σε λάθος σώμα δείχνει “μεγαλύτερη ειλικρίνεια” στη Σουηδική κοινωνία, είπε η Cecilia Dhejne, επικεφαλής της ομάδας έρευνας της ταυτότητας φύλου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Karolinska.
Η Dhejne προειδοποίησε, ωστόσο, ότι οι πόροι του τομέα της υγείας έχουν ήδη ταλαιπωρηθεί. “Το πρόβλημα στη Σουηδία είναι ότι υπάρχει μεγάλη αναμονή, τόσο για την έναρξη έρευνας για την ταυτότητα του φύλου, όσο και για τα διάφορα στάδια της θεραπείας σε όλη τη χώρα. Είναι ανησυχητικό.”
Το αξιοσημείωτο είναι ότι, όπως αναφέρει το RT, o προβληματισμός των υπευθύνων εκεί δεν είναι αυτή η αλματώδης αύξηση και τα αίτια πίσω από αυτήν, αλλά το γεγονός ότι το κράτος δεν φροντίζει για την έγκαιρη εξέταση των ατόμων αυτών και την έρευνα της ταυτότητάς τους πράγμα που επιβαρύνει όπως υποστηρίζουν την ψυχική υγεία των διαφυλικών ατόμων! Πως μπορεί ένα παιδάκι 6 ετών να αποφασίσει κάτι τέτοιο που θα επηρεάσει όλη του τη ζωή;
Αφού πρώτα μπαίνουν στα σχολεία και με τα θέματα των φύλων κοινωνικών ή βιολογικών ή ότι άλλο, που ένας Θεός ξέρει πως τα παρουσιαζουν στα παιδιά, τα κάνουν να αρχίσουν να μπερδεύονται και να έχουν πρόβλημα, μετά πιέζουν και το κράτος για έναν τομέα υγείας που θα πρέπει να περιθάλψει όλα τα παιδιά που έγιναν προβληματικά. Κι αυτό το λένε οι γιατροί εκεί «μεγαλύτερη ειλικρίνεια¨ της Σουηδικής κοινωνίας!
Όπως έχουμε ήδη επισημάνει στο el.gr  το Αμερικανικό Κολλέγιο Παιδιάτρων σε ανοικτή επιστολή του  έχει καλέσει επαγγελματίες υγείας και νομοθέτες να καταργήσουν όλες τις πολιτικές που επηρεάζουν τα παιδιά να “αποδεχθούν ως φυσιολογική” μια ζωή “χημικής και χειρουργικής πλαστοπροσωπίας του αντίθετου φύλου.”
“Το να επηρεάζεις τα παιδιά στο να πιστεύουν ότι μια ζωή χημικής και χειρουργικής πλαστοπροσωπίας του αντίθετου φύλου είναι φυσιολογικό και υγιεινό, είναι κακοποίηση παιδιών”.
”Το να εγκρίνεις την ασυμφωνία μεταξύ των φύλων ως φυσιολογική μέσω δημόσιας εκπαίδευσης και νομικών πολιτικών θα μπερδέψει τα παιδιά και τους γονείς, οδηγώντας περισσότερα παιδιά να παρουσιαστούν σε «κλινικές φύλων», όπου θα τους δοθούν φάρμακα αποκλειστμού της εφηβείας”, ανέφερε η δήλωση. Αυτό σε αντάλλαγμα θα μπορούσε να οδηγήσει σε “περιττό χειρουργικό ακρωτηριασμό υγιών τμημάτων του σώματος τους ως νέοι ενήλικες.”
Αυτή την επικίνδυνη θεωρία του ”κοινωνικού φύλου” που σίγουρα επηρεάζει τα παιδιά καθώς μπορεί και να διδάσκει  αυτή καθαυτή την αλλαγή στο αντίθετο φύλο ως φυσιολογική χωρίς καν κάποια βιολογική αιτία, την είδαμε και φέτος στην Ελλάδα από την Ελληνική κυβέρνηση ως διδασκαλία θεματικής εβδομάδας. Αυτή η βιασύνη για τέτοιου είδους εφαρμογές στη διδασκαλία των νέων της Ελλάδας πρέπει να προβληματίσει τους πάντες και ιδιαίτερα αυτούς που αποφασίζουν για το μέλλον αυτού του τόπου. Τι νεολαία θέλουν να δημιουργήσουν;
ΓΟΝΕΙΣ ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ!


el.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη