18 Απρ 2017

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! Διαβολική σύμπτωση (;) Οι 12 επιβαίνοντες ήταν μέλη εκλογικής επιτροπής επαρχίας που «μαύρισε» τον Ερντογάν

Συντριβή ελικοπτέρου στην Τουρκία.
Σε αυτό  επέβαιναν 7 αστυνομικοί ένας δικαστής, ένας λοχίας και τρία μέλη πληρώματος. Το ελικόπτερο  έπεσε στο Τούντζελι στην ανατολική Τουρκία. Οι Αρχές ανέφεραν ότι είναι σε εξέλιξη έρευνες εντοπισμού και διάσωσης.
Η υπόθεση αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς όλοι οι αξιωματούχοι ήταν μέλη της εκλογικής επιτροπής της επαρχίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επαρχία Τουντσελί ψήφισε με 80,4% «Οχι» και 19,6% «Ναι» στο δημοψήφισμα του Ερντογάν…
Για το σκοπό αυτό δεύτερο ελικόπτερο που μεταφέρει διασώστες και στρατιωτικούς απογειώθηκε από το Ντιγιάρμπακιρ και κατευθύνεται προς τον τόπο της συντριβής.
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες αμέσως μετά τη συντριβή ένα από τα μέλη του πληρώματος επικοινώνησε μέσω ασυρμάτου και ανέφερε ότι υπάρχουν τραυματίες.
Τα ίχνη του ελικοπτέρου χάθηκαν στην περιοχή Πουλουμούρ. Η συντριβή έρχεται ενώ πολλές περιοχές πλήττονται από ισχυρές βροχοπτώσεις και ομίχλη.



crashonline.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη