20 Απρ 2017

ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕ ΟΜΗΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ! Αδειασαν τις θυρίδες της Πειραιώς – Τρεις ώρες τρόμου για πελάτες και υπαλλήλους

Σε τράπεζα στο κέντρο του Πειραιά, εισέβαλλαν μέρα μεσημέρι τέσσερις ληστές φορώντας κουκούλες και μάσκες σιλικόνης.

Γύρω στις 14.00 το μεσημέρι, οι τέσσερις ληστές μπήκαν στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στον Πειραιά στην οδό Χατζηκυριακού 27-31. Αφού  ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους τους κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο και κατέβηκαν στο υπόγειο της τράπεζας. Εκεί, με τη χρήση οξυγόνου άνοιξαν τις θυρίδες αποσπώντας άγνωστα ποσά μετρητών, όπως επίσης κοσμήματα καιάλλα πολύτιμα αντικείμενα.
Η όλη επιχείρηση φέρεται να διήρκεσε σχεδόν τρεις ώρες αφού στις 16:49, οι υπάλληλοι της τράπεζας πάτησαν το μπουτόν κινδύνου και ειδοποίησαν την Αστυνομία.
Στελέχη του τμήματος εγκλημάτων κατά της ιδιοκτησίας είναι στο κατάστημα της τράπεζας Πειραιώς, λαμβάνουν καταθέσεις από τα θύματα της ληστείας και συγκεντρώνουν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας. Παράλληλα, κλιμάκιο από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας αναζητούν αποτυπώματα και γεννετικό υλικό των δραστών.
Η ληστεία θυμίσει την αντίστοιχη έφοδο αγνώστων στις 9 Αυγούστου του 2016 σε υποκατάστημα της ίδιας τράπεζας στους Αμπελοκήπους. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, οι δράστες είχαν κρατήσει ομήρους επί δύο ώρες 8 υπαλλήλους και πέντε πελάτες και απέσπασαν 60.000 ευρώ από τις 21 θυρίδες που κατάφεραν να διαρρήξουν με οξυγόνο και τρυπάνια.





.crashonline.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη