Ωπ! Τι καταγγελία είναι αυτή που κάνει ο Καράογλου;

20 Απρ 2017

Γίνονται τέτοια πράγματα επί ΣΥΡΙΖΑ;Ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, με αφορμή τις πρωτοφανείς διώξεις που έχει ξεκινήσει η διοίκηση του ΕΦΚΑ σε βάρος υπαλλήλων του Οργανισμού έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Οι θιασώτες του δήθεν προοδευτισμού διδάσκουν σκοταδισμό.
Αντιμετωπίζοντας το Κράτος ως κομματικό λάφυρο, ο Διοικητής του ΕΦΚΑ κ. Μπακαλέξης προχωρά, τους τελευταίους μήνες, σε πογκρόμ διώξεων εις βάρος υπαλλήλων που δεν του είναι αρεστοί.
Με προσωπικές αποφάσεις προχωρά αυθαίρετα σε μετακινήσεις υπαλλήλων, προϊσταμένων αλλά και διευθυντών, οι οποίοι δεν έχουν υποβάλει σχετική αίτηση, καταπατώντας κάθε δημοκρατική διαδικασία και νομιμότητα.
Ταυτόχρονα, εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι με αποκλειστική ευθύνη της ηγεσίας του Υπουργείου Εργασίας δεν λειτουργεί το αρμόδιο Υπηρεσιακό Συμβούλιο.
Η Νέα Δημοκρατία καλεί την ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας να αναλάβει τις ευθύνες της και να τερματίσει την επέλαση της κομματοκρατίας.
Δυστυχώς, αντί ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης να λειτουργεί προς όφελος ασφαλισμένων και συνταξιούχων, ασχολείται μονάχα με διώξεις υπαλλήλων».Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε το θέμα, τώρα, στο Taxalia.blogspot.com

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη