4 Απρ 2017

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ: Επιστρέφουν Τσίμιροτ, Κάμπος και Κρέσπο

Στα δυο χωρίστηκε η προπόνηση των παικτών του ΠΑΟΚ, με τους παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στη Λάρισα να
ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας και τους υπόλοιπους να ακολουθούν ασκήσεις τακτικής. Ο Στέφανος Αθανασιάδης χρειάστηκε ράμματα στην κνήμη από θλαστικό τραύμα, με την κατάστασή του να μην εμπνέει ανησυχία.
Ο 29χρονος επιθετικός έφτασε τις τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής με αντίπαλο την Κέρκυρα. Στη διάθεση του Βλάνταν Ιβιτς έχουν πλέον τεθεί οι Χοσέ Κρέσπο, Γκόικο Τσίμιροτ και Τζάλμα Κάμπος καθώς εξέτισαν την ποινή μιας αγωνιστικής λόγω καρτών, με τον Αφρικανό εξτρέμ να έχει ξεπεράσει και το πρόβλημα τραυματισμού που είχε αποκομίσει στο παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ.
Και οι τρεις αναμένεται να επιστρέψουν όχι μόνο στην αποστολή αλλά και στην 11άδα των «ασπρόμαυρων» στο αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο.
«Κίτρινος» πυρετός
Ο Μαρίν Λέοβατς και Φερνάντο Βαρέλα βρίσκονται στο όριο τιμωρίας, με τον πρώτο να φτάνει στις έξι κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με αντίπαλο τη Λάρισα, ενώ τρεις έχει ο Αφρικανός κεντρικός αμυντικός. Για τους δύο παίκτες αναμένεται να γίνει διαχείριση έτσι ώστε να μπουν «καθαροί» στα πλέι οφ και να είναι διαθέσιμοι από το πρώτο κιόλας παιχνίδι.
Πρακτικά αυτό σημαίνει πως και οι δύο αναμένεται να δουν κάρτες στα παιχνίδια με Ατρόμητο και Παναθηναϊκό ώστε να εκτίσουν τις ποινές τους στα παιχνίδια με Πλατανιά (εκτός) και Κέρκυρα (εντός), με τα οποία ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει την κανονική διάρκεια της σεζόν μέχρι τα τέλη Απριλίου.






.sentragoal.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη