24 Απρ 2017

ΚΑΚΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ...ΑΠΟ ΓΑΛΛΙΑ

Διαβάζοντας και βλέποντας του πανηγυρισμούς και τις δηλώσεις των Ευρωπαίων αλλά και των Ελλήνων  πολιτικών  στα ΜΜΕ για τους ΜΑΚΡΟΝ και ΛΕΠΕΝ  δεν μου φάνηκε και πολύ καλό το αποτέλεσμα για την Ελλάδα.

Για την Λεπέν δεν χρειάστηκε να κάνω και πολλές σκέψεις είναι γνωστές οι θέσεις της και για την Γαλλία και για την Ευρώπη και για την Ελλάδα..Δεν μπορώ να την χαρακτηρίσω  όμως ως ΝΑΖΙ γιατί αυτό το ""προνόμιο""  θεωρώ ότι είναι των φίλων μας των Γερμανών. Νομίζω ότι απλά καλλιεργεί τον ακροεθνικισμό στην Γαλλία ο οποίος έχει επιρροές από ""νεοκουκλουξανικές ιδεοληψίες"".Το μόνο σίγουρο είναι ότι   ξέρεις τι μπορείς να περιμένεις από αυτήν.
Αυτός  που με έχει προβληματίσει είναι ο Μακρόν .
Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση δεν είναι ο πολιτικός του λόγος ,αλλά το ότι είναι 39 ετών και έχει για σύζυγό του μια κυρία 64 ετών, η οποία μάλιστα ήταν η δασκάλα του στο Σχολείο.
Κατανοώ απόλυτα ότι ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά αλλά  σίγουρα δεν θα ήθελα να δω τον γιο μου να παντρεύεται την  25 χρόνια μεγαλύτερη σε ηλικία δασκάλα του  με την οποία διατηρούσε  σχέσεις από τα 17 του χρόνια  ,όσο καλή δασκάλα και αν ήταν .
ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΕ ΚΑΛΑ..
Γι' αυτό καλό θα είναι  όσοι Ελληναράδες  βγήκαν και πήραν θέση υπέρ του ενός ή του άλλου  υποψηφίου να κρατούν  μικρό καλάθι για την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή  Ιδέα.
Το μόνο βέβαιο είναι ότι η Γαλλία είναι  χωρισμένη στα 4 και τα παλιά κόμματα πνέουν τα λοίσθια..
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ...ΚΑΚΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ...ΠΑΙΔΙΑ

""ο Αιρετικός Δεξιός""


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη