ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

21 Απρ 2017

ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΤΕ ΜΕ ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. 
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΟΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕ ΣΩΡΗΔΟΝ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ.


Ρεκόρ κατέγραψαν οι εποχικοί υπάλληλοι τον περασμένο Φεβρουάριο, σημειώνοντας αύξηση κατά 21.037 ή 28,1%, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. 

Συγκεκριμένα οι εποχικοί υπάλληλοι ανέρχονται πλέον σε 72.765 ενώ αν προστεθούν και οι 2.114 μετακλητοί τότε ο αριθμός τους φτάνει τους 74.789, αριθμός ρεκόρ από το 2013, όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος.

Η αύξηση αυτή οφείλεται, πάντως, κατά κύριο λόγο στην επιβολή του κανόνα για την αναλογία προσλήψεων/συνταξιοδοτήσεων που έχει συμφωνηθεί με τα μνημόνια.
Ωστόσο καταγράφηκε και μικρή αύξηση στον αριθμό των μονίμων υπαλλήλων στο Δημόσιο καθώς οι υπάλληλοι αορίστου χρόνου στα υπουργεία, τους ΟΤΑ και τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου έφτασαν τους 565.430 από 564.729.

Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε το θέμα, τώρα, στο Taxalia.blogspot.com

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη