22 Απρ 2017

SYRIZANEL & ND ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ!!!!

ΜΙΑ """ΜΠΑΚΑΛΙΚΗ ""ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ...


Τι είναι αυτό το περιβόητο  πρωτογεννές πλεόνασμα που πανηγύριζε η (ND) και πανηγυρίζουν οι (SYRIZANEL)??
Aπότι λένε οι οικονομικοί φωστήρες είναι έσοδα -έξοδα-υπόλοιπο.
Δηλαδής  ...100 ευρώ είναι τα έσοδα του κράτους και 96 τα έξοδά πλην των τόκων  ,άρα το πρωτεγενές πλεόνασμα είναι 4 ευράκια.
Με αυτά τα λοιπόν  4 ευράκια που περίσσεψαν το κράτος θα πληρώσει τις υποχρεώσεις των τόκων των δανείων!!!
Εάν τα 4 ευράκια φτάνουν για την πληρωμή των τόκων καλώς εάν δεν φτάνουν αρχίζει ο κόφτης σε μισθούς συντάξεις κλπ.
Εάν τα 4 ευράκια φτάνουν και περισσεύουν για την πληρωμή των τόκων τότε το περίσσευμα θα μπορούν να το διαθέσουν ""όπου θέλουν"".
Όμως πως πετυχαίνουν τα πλεονάσματα οι  SYRIZANEL  και πριν η ΝD???
Τα πετυχαίνουν με περικοπές δαπανών,μειώσεις μισθών και συντάξεων , αύξηση των φόρων, κατασχέσεις λογαριασμών και περιουσιών ..
Με λίγα λόγια το πετυχαίνουν ξεζουμίζοντας του Έλληνες .
Αυτή την πολιτική βέβαια που ψήφισαν όλοι και τα νέα μέτρα που θα ψηφίσουν οι SYRIZANELγια να την εφαρμόσει το κράτος δεν χρειάζεται να έχει υπουργούς και κυβερνήσεις.

Μπορούν να την εφαρμόζουν οι διοικητικοί παράγοντες των υπουργείων και έτσι θα γλιτώσουμε και ένα ""κάρο έξοδα ""    για μισθούς υπουργών ,συμβούλων,μετακλητών υπαλλήλων και παρατρεχάμενων ..
Βέβαια το ίδιο ισχύει και για τους Βουλευτές οι οποίοι το μόνο που κάνουν είναι να ψηφίζουν τα οικονομικά μέτρα που τους φέρνουν στην βουλή ...να τα νομιμοποιούν δηλαδή.
Σε αυτούς όμως  και  επειδή είναι άμεσα εκλεγμένοι από τον λαό οι άνθρωποι , θα μπορούσε να γίνει μια απλη μείωση της τάξεως του  50% των μισθών και κατάργιση όλων των  προνομίων τους ώστε να εξισωθούν οι οικονομικές τους απώλειες με αυτές των ψηφοφόρων τους!!!!

""Ο ΜΠΑΚΑΛΗΣ ""
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη