8 Μαΐ 2017

Μαρινάκης: Υπομονή να έχει ο κ. Σαββίδης, θα πάρουμε άλλα 20 πρωταθλήματα


Ειδήσεις έδωσε ο ηγέτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης στις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της....
γιορτής για την κατάκτηση του 44ου πρωταθλήματος από τους
«ερυθρόλευκους» κι έβδομο σε ισάριθμα χρόνια επί των ημερών του.
Ο κ. Μαρινάκης ρωτήθηκε για τις χθεσινές δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη μετά τον τελικό του Κυπέλλου, κράτησε όμως χαμηλούς τόνους και δεν θέλησε ν΄ ανεβάσει τους τόνους της αντιπαράθεσης.
«Στον κ.Σαββίδη απαντήσαμε με το 44ο. Υπομονή να έχει να μας βλέπει να πανηγυρίζουμε τα πρωταθλήματα. Έχω υποσχεθεί άλλα 20 πρωταθλήματα. Μετά το συζητήταμε. Εγώ εδώ είμαι, εδώ είναι η μεγάλη αγάπη μου και συνεχίζω», είπε.
Όσα για τη θλίψη που προκάλεσαν τα χθεσινά επεισόδια πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας; «Ό,τι έγινε χθες στο Βόλο ήταν εξευτελισμός για το ποδόσφαιρο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και μετρημένοι στις δηλώσεις, να μην χάνουμε το μέτρο ούτε να είμαστε αμετροεπείς κι ανερμάτιστοι. Πρέπει να ξεχαστεί ό,τι έγινε γιατί μάς ξεφτιλίζει όλους. Δεν έπρεπε να ξεκινήσει το παιχνίδι ούτε να γίνει εκεί. Πρέπει να το σβήσουμε γιατί μάς κάνει κακό», απάντησε.

Ερωτηθείς για την ενίσχυση που είχε υποσχεθεί υπογράμμισε ότι «η επόμενη ημέρα θα είναι καλύτερη για τον Ολυμπιακό. Τις τελευταίες 15 ημέρες αντί να κοιτάζουμε τη δουλειά μας τρέχουμε στα δικαστήρια γιατί έχουμε να κάνουμε με τους ελεεινούς που δημιουργούν προβλήματα στο σύλλογο, είτε είναι στον Πλατανιά, είτε είναι Λασκαράκηδες που προσπάθησαν να δημιουργήσουν πρόβλημα από το τίποτα».

Ταυτόχρονα, επιβεβαίωσε ότι το deal για την απόκτηση της Νότιγχαμ «θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα, αφού δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με την Ομοσπονδία και τη Λίγκα», διευκρινίζοντας πως «και δέκα Νότιγχαμ ν' αγοράσω, και πενήντα, ο Ολυμπιακός θα είναι πάνω απ΄ όλους. Ο Ολυμπιακός θα ωφεληθεί απ΄ αυτό».

Αναφορικά με τα σενάρια κατά τα οποία εξετάζει το ενδεχόμενο «συμπαίκτη» στην ΠΑΕ και συγκεκριμένα κινεζική εταιρεία, τόνισε ότι «η Cosco ούτε εισιτήριο δεν έχει αγοράσει αυτά τα χρόνια. Εμείς κοιτάζουμε να συνεργαστούμε με μεγάλες εταιρείες που θέλουν να διαφημιστούν, να είναι σπόνσορες. Κοιτάζουμε και Κινέζους και Αμερικάνους και οτιδήποτε».

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη