18 Μαΐ 2017

Τύψεις; Ποιοι υπουργοί οργάνωσαν φαντασμαγορικό γλέντι για το 4ο Μνημόνιο

Φαίνεται πως στην κυβέρνηση
νιώθουν ικανοποιημένοι από τα μέτρα που εφαρμόζουν και το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων μς τους δανειστές.
Δεν εξηγείται αλλιώς, το κοινό γλέντι των επικεφαλής των ΑΝΕΛ και ΥΠΕΘΑ Πάνου Καμμένου και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.
Όπως μεταδίδει, ο «Βηματοδότης», την ώρα που το πολυνομοσχέδιο με το συμπληρωματικό Μνημόνιο ερχόταν στη Βουλή, οι δυο υπουργοί το διασκέδαζαν για τα καλά, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στη γιορτή παραβρέθηκε μέχρι και γνωστοί τραγουδιστές.

Αναλυτικά όσα γράφει ο «Βηματοδότης»:
«Δεν θα σταθώ στον σαματά που προκάλεσε στους περίοικους της οικίας του Πάνου Καμμένου το πάρτι που έδωσε από κοινού με τον Παύλο Πολάκη επ΄ευκαιρία των γενεθλίων τους, ούτε βεβαίως στις δια… μεγαφώνου συγγνώμες για τη φασαρία που έκανε η μουσική και τα τραγούδια στην συνήθως ήσυχη αυτή τη γειτονιά, αλλά στους προσκεκλημένους των δύο εορταζόντων υπουργών.
Και δεν εννοώ τον λαϊκό τραγουδιστή Σταμάτη Γονίδη που ήρθε ξαφνικά, εκεί γύρω στα μεσάνυχτα, και άρχισε να τραγουδά τις επιτυχίες του στην οικία Καμμένου (και μαζί μ΄αυτόν όλοι όσοι συμμετείχαν στο πάρτι), αλλά στον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Αμυνας (και θεωρητικό του ΣΥΡΙΖΑ) Δ. Βίτσα, στον υφυπουργό Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, στην υπουργό Τουρισμού Ελενα Κουντουρά, όλους σχεδόν τους βουλευτές των ΑΝΕΛ και τον αντιπρόεδρο του κόμματος (αλλά εξωκοινοβουλευτικό) Παν. Σγουρίδη.
Να σημειώσω εδώ ότι το πάρτι γενεθλίων έγινε την ημέρα που κατατέθηκε το πολυνομοσχέδιο με τα πιο σκληρά μέτρα στη Βουλή, αλλά όμως, όπως φαίνεται, ούτε αυτό επηρέασε την επιτυχία του. Και ιδού η απόδειξη. Τόσο πολύ το διασκέδασαν που έβγαλαν και… σέλφις».




el.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη