8 Μαΐ 2017

ΙΩΑΝΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ …ΑΛΗΘΕΙΑ !! ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΑΜΕ ΑΡΑΓΕ ; ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΝΑΙ !!

Πολλοι,κυριως ανθελληνικα γουρουνια με Ελληνικη ταυτοτητα,φροντιζουν καθημερινα,να μας αποκαλουν εμας τους
Ελληνες,με αρκετη δοση κακιας και μοχθηριας,ως <<καναπεδατους>>,<<αραχτουληδες>>,αδιαφορους για το τι συμβαινει γυρω μας και διαφορα τετοια ευτραπελα!!

Ο λογος?

Μα παρα πολυ απλος.

Αλλοι για να φορτωσουν στον κοσμο την δικη τους αποτυχια στο <<πανεξυπνο>> σχεδιο που ειχαν αλλα δεν περιειχε αρκετα στοιχεια που θα εκαναν κλικ στον ενθουσιασμο μας,αρα το σχεδιο ηταν εξυπνο,αλλα εμεις αδιαφορουμε!!!

Αλλοι,γιατι δεν καταφεραμε να καταλαβουμε,η αρνηθηκαμε να συμμετασχουμε στην πορεια προς την ηρωοποιηση τους,η στην ανακηρυξη τους ως τεραστιων διαστασεων ηγετες και σωτηρες της Ελλαδας!

Αλλα οι περισσοτεροι,γιατι απλα ηταν βαλτοι απο το καθεστως,που μολυνει τον πολιτικο και οχι μονο βιο της μανας Ελλαδας μας,προσπαθωντας να μας παρασυρουν σε πραξεις δηθεν αντικαθεστωτικες,για να φωναξουμε,να ουρλιαξουμε,ενιοτε να φαμε και της χρονιας μας στους δρομους,να καταπιουμε και καμποσα δηλητηρια που αφειδως ψεκαζουν τα δηθεν αστυνομικα,αλλα στην ουσια ειδικα εκπεδευμενα καθεστωτικα οργανα δηθεν καταστολης!.

Ετσι,εχοντας ησυχη την συνειδηση μας οτι καναμε το καθηκον μας,να αφηνουμε ησυχο το καθεστως των ζωων,να μας δολοφονει με ο,τι δηθεν σκαρφιζεται,σε συνεργασια με την συμμορια δολοφονων των Βρυξελλων!!

Επειδη ομως ολοι αυτοι,ειναι απο εγωπαθεις βλακες,εως ηλιθια ζωα,δεν εχουν καταλαβει ακομα,οτι εμεις οι Ελληνες,πραγματικα βαριομαστε να κανουμε ανουσιες κινησεις,χωρις νοημα και χωρις προοπτικη!

Δεν μας αρεσει να κανουμε,για να…κανουμε!

Αυτα,ειναι για ηλιθιους σαν και του λογου τους!

Γιατι και ο υπερμετρος εγωισμος,αλλα και η προσπαθεια απαλλαγης μας απο των ευθυνων μας ακομα,ειναι αποδειξη ηλιθιοτητας!

Ετσι με το <<πες πες το κοπελι,κανει την γρια και θελει>>,νομιζαν οι ηλιθιοι οτι θα παθουμε κατι σαν αποδοχη οτι ειμαστε ανικανοι,για να συνεχισουν να μας δολοφονουν με την ησυχια τους,μεχρι να μας ξεκανουν ολους!!

Αυτο ειχαν κατα νου,οταν μας σερβιραν την ιστορια με το Δημοψηφισμα!!Νομιζαν οτι μας ειχαν του χεριου τους!

Αυτο βεβαια ηταν και το τελευταιο παγκοσμιο δολοφονικο σχεδιο της αληταριας της διεθνους μαφιας,των νεοταξιτικων τζιχανωμαλων ναζιστικων ζωων!!

Ανακαλυψαν τα ζωα,οτι διακοψαμε για λιγο την απολαυση του φραπε μας,κατεβασαμε τα ποδαρια μας απο τον καναπε,πηγαμε μια βολτα μεχρι το εκλογικο μας κεντρο,ξεπουπουλιασαμε την Νεα Ταξη Πραγματων,της <<κοψαμε τα ηπατα>>,την διαλυσαμε και συνεχισαμε μετα την απολαυση του φραπεδιου και του καναπε!!

Τωρα τα ζωα ξερουν!Οι Ελληνες δεν αστειευομαστε,ουτε ειμαστε αποβλακωμενοι σαν και αυτους!Αν χρειαστει,κανουμε το καθηκον μας!

Αρκει να υπαρξει κατι με ουσια,με εστω υποβοσκουσα προοπτικη,που θα μας σπρωξει να κανουμε το καθηκον προς την ΠΑΤΡΙΔΑ μας,την ΜΑΝΑ Ελλαδα μας!

Νομιζουν τα ζωα,οτι με μερικες εκατονταδες ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ υπογραφες,με μερικες εκατονταδες ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ και λοιπες ναζιστοφασιστικες,αλλα υποτιθεμενα νομιμες πραξεις,εχουν <<δεσει τον γαιδαρο τους>>,κατακτωντας την Ελλαδα μας!!!

Κουνια που τους κουναγε και τους κουδουνισε το ανυπαρκτο μυαλο τους!

Θελω λοιπον να πληροφορισω τα ζωα αυτα,οτι….

α)Τα πρωτοκλασσατα αφεντικα τους,τους εχουνε πουλησει εδω και εναμιση χρονο!!

Οταν καταλαβαν σε τι θεση αδυναμιας περιηλθαν με την μ@λακια τους να μην αποδεχθουν την αποφαση του Ελληνικου λαου,σε συνδιασμο με το <<ξυπνημα συνειδησεων>>που προκαλεσε αυτη καθαυτη η αποφαση,αλλα και σε συναρτηση με τα παγκοσμιως τεκταινομενα!!

β)Τα δευτεροκλασατα αφεντικα τους,βρισκονται σε μια αλλοπροσαλλη κατασταση να κοιτουν σαν αποβλακωμενοι το <<διχτυ της αραχνης>> που εστηναν χρονια τωρα,για την υποταγη της ανθρωποτητας μεσω μηχανισμων,να διαλυεται μερα με την μερα και να αποδεικνυεται δηθεν.

Ετσι αποφασισαν να σιωπησουν μεχρι νεωτερας και να αρχισουν και αυτα να κρατουν στο πισω μερος του μυαλου τους την σωτηρια του τομαριου τους.

γ)Ε!!Το πολυ το <<Κυριε ελεησον>> βρε ζωα,το βαριεται και ο Θεος!

Βαρεθηκαμε κι εμεις που δεν ειμαστε ο Θεος,τις ηλιθιοτητες περι του ποσο ειναι απαραιτητο να πεθανουμε ολοι απο την πεινα,προκειμενου να σωθει ο…βραχος που λεγεται Ελλαδα!!

Η Ελλαδα ρε ζωα,ειναι ΠΑΤΡΙΔΑ!

Εδω,κατοικει ΕΘΝΟΣ!

Εσεις ειστε ΞΕΝΟΙ και συμπεριφερεστε ως παρασιτικα περιττωματα!

Ως κατακτητες χωρις αιτια!!

Γιατι με το φτωχο εως ανυπαρκτο μυαλο σας,ο πλουτος του τοπου μας μπορει να σας φαινεται ως ευκαιρια να πλουτισετε,αλλα δεν ξερετε οτι ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΕΣ δεν ειναι προς πωληση!Ηλιθιοι!!

Εδω στην Ελλαδα κατοικουν δε,πραγματικοι και ΟΧΙ κατ επιφασιν Ανθρωποι,που λιγο νοιαζονται για τα λεφτα!!

Τα θελουν για να τα βγαζουν με την εργασια τους ρε αεργα και ανικανα ψοφιμια,για να τα χρησιμοποιουν για τις καθημερινες τους αναγκες και την διασκεδαση τους,την Ευζωια τους ρε ηλιθια!!

Αποδειξη??Μας κρ@σατε τ ακει δια σημερα με το μεγαλο σας οπλο,τα capital controls που μας επιβαλλατε!!

Πρεπει να το παρετε αποφαση ξενακια οτι εδω τελειωσαν οριστικα οι μερες σας!

Οσο μενετε,τοσο ποιο πολλα θα πληρωσετε!

Ακομα και τα τριτοκλασατα αφεντικα σας τρεχουν σαν τρελλα να προλαβουν τις καταστροφες που η μια μετα την αλλη ερχονται σαν βροχη!

Γιατι νομιζετε οτι η Αγγελω η Αρπαχτρα και το ζωακι της ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ την ευθυνη για την περεταιρω δολοφονια των Ελληνων με την ονομασια <<ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ>>?

Τα κεφαλια τους θελουν να προφυλαξουν!!

Γιατι αυτα τα ζωα,σαν ανωτερα απο εσας,εχουν καταλαβει το Παπανδρεικο <<ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ>>.

Και πλεον το ρυακι της καταστροφης τους,εγινε χειμαρος,εγινε παραποταμος και σχηματισε με αλλους παραποταμους,το ποταμι του αφανισμου τους!

Εσεις ειστε εκτος παιγνιδιου πια.

Προσεξτε ομως…

Προσεξτε ζωα,μην χρειαστει να ξανασηκωθουμε απο τον καναπε μας!!!

Γιατι τωρα ξερετε πια!!!

Οι Ελληνες χωρις κοπο,βια αιματα και θηριωδιες σαν αυτα που αγαπατε,με μια απλη κινηση,μπορουν να σας γκρεμισουν τους χαρτινους πυργους, στην αμμο μαλιστα ,που με τοσο μισος χτιζατε εναντιον μας!!

Ελληνες,αλλα και μη Ελληνες,οσοι μας αγαπατε,μας σεβεστε,μας εκτιματε,πιστευετε στον Ελληνικο τροπο σκεψης,Ελληνες και εσεις!

Ο πλανητης μας χρειαζεται!

Οι ηγετες του πλανητη μας χρειαζονται!

Η φυση μας χρειαζεται!

Ειμαστε ετοιμοι?


Ιωαννα Βαφειαδου
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη