19 Μαΐ 2017

«Την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια» ! Αναζητά επενδυτή ο Αλαφούζος!

O κύβος ερρίφθη για τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος αναζητά διάδοχο για να αποχωρήσει!
Από πότε ξεκίνησε να ψάχνει νέο επενδυτή;
Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» και το ρεπορτάζ του Τάσου Νικολογιάννη ο Γιάννης Αλαφούζος έχει πάρει οριστική και αμετάκλητη απόφαση να αποχωρήσει από την ιδιοκτησία της ΠΑΕ και τη Δευτέρα βγαίνει μπροστά για επενδυτή!
Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήταν τα όσα έγιναν την Τετάρτη στη Λεωφόρο στο ματς με τον ΠΑΟΚ…
Η αναζήτηση νέου επενδυτή έχει ξεκινήσει εδώ και τρεις μήνες, ψάχνοντας αγοραστή σε Ελλάδα και εξωτερικό, παραχωρώντας μάλιστα τις μετοχές του δωρεάν, όμως διασφαλίζοντας παράλληλα το μέλλον της ΠΑΕ οτι θα πέσει σε καλά χέρια.
Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» έχει στο μυαλό του και το εξωτερικό και ρίχνει έντονες ματιές και προς τα εκεί, επειδή δεν έχει δείξει ζεστός και κάποιος επιχειρηματίας από την Ελλάδα. Ένα σοβαρό ερώτημα, που βασανίζει τους φίλους του Παναθηναϊκού, είναι το τι θα γίνει αν δεν βρεθεί επενδυτής. Η απάντηση είναι ότι δεν πρόκειται να αφήσει τον σύλλογο με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει με υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική και μέχρι να βρεθεί ο επόμενος ιδιοκτήτης θα καλύπτει ο Γιάννης Αλαφούζος τις υποχρεώσεις που θα «τρέχουν»
Δείτε το πρωτοσέλιδο:





makeleio.gr/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη