21 Μαΐ 2017

Οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ στέλνουν τον Τσίπρα σε ΕΚΛΟΓΕΣ;

Οι Γερμανοί στέλνουν τον Τσίπρα σε εκλογές; Συναγερμός έχει σημάνει στο Μέγαρο (τρόπος του λέγειν) Μαξίμου μετά από την
άρνηση Σόιμπλε και Μέρκελ για οποιαδήποτε παραχώρηση στην υπόθεση του ελληνικού χρέους.
Αίφνης ο Αλέξης Τσίπρας ανακαλύπτει ότι δεν διαθέτει άλλο σανό να ταίσει τους βουλευτές του οι οποίοι τρέμουν στην ιδέα ότι σε λίγους μήνες από σήμερα μπορεί να μην παντελονιάζουν τα 10.000 ευρώ το μήνα και να ξαναγυρίσουν στα καφενεία της Επικράτειας για να διηγούναι ιστορίες από την εποχή που κυβερνούσαν τη χώρα!
Λίγα 24ωρα από την στιγμή που οι 153 συμφεροντολόγοι παρτάκηδες βουλευτές της συγκυβέρνησης ψήφισαν με χέρια και πόδια τα μέτρα έρχεται τόσο το γερμανικό υπ. Οικονομικών όσο και η Καγκελαρία να βάλουν τέρμα σε κάθε σενάριο ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους. Είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις κορυφαίου στελέχους των Ρεπουμπλικάνων σχετικά με την αποτυχία του ΔΝΤ στο πρόγραμμα. Μια αποτυχία που είναι εξασφαλισμένη (!) και για το 4ο Μνημόνιο που ψήφισαν οι βουλιμικοί με την εξουσία κυβερνώντες.

Ανώμαλη προσγείωση στην πραγματικότητα για την ελληνική κυβέρνηση που είχε καλλιεργήσει προσδοκίες για υλοποίηση μέτρων μείωσης του ελληνικού χρέους συνιστά η σημερινή τοποθέτηση εκπροσώπου του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών στην εφημερίδα Bild.




kourdistoportocali
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη