21 Μαΐ 2017

Πού βρίσκεται η Ακαδημαϊκή Κοινότητα;;



Προχθές, η καθηγήτρια της Φιλοσοφικής Σχολής των Αθηνών κ. Μαρία Μαντούβαλου, άστραψε και βρόντηξε σε ομιλία της σε ημερίδα Ελληνορθόδοξη παιδεία ή άθεα γράμματα;; στο Βελλίδειο, κατά
των εμπόρων των Εθνών και των μασκοφόρων της πνευματικής και της πολιτικής ηγεσίας μας που καταστρέφουν την Παιδεία, προωθώντας εθνομηδενισμό και αθεΐα, με διεθνισμό, παγκοσμιοποίηση, πολυπολιτισμικότητα και νέα τάξη πραγμάτων (δανεισμένο από τη στήλη του Καποδίστρια στην ΕΩ)!
Όμως, στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα!
Η Ακαδημαϊκή Κοινότητα, πάντα εξυπηρετούσε την τσέπη της και τα αξιώματα που της παραχωρούσε η εκάστοτε ελληνική Πολιτεία! 
Είναι δυνατόν να ακούσουν αυτοί που στις 14 Φεβρουαρίου 2017 εφεύραν την εκλογή του Λουκά Παπαδήμου ως μέλους της Ακαδημίας Αθηνών και ακολούθως τον όρισαν ως Πρόεδρο της Ακαδημίας;; Δεν του έφτανε του τραπεζίτη Λουκά Παπαδήμου ο δοτός ρόλος του Πρωθυπουργού της χώρας;;
Αλλά, προφανώς αυτή ήταν η εντολή των δανειστών – τοκογλύφων εταίρων μας, ως ανταμοιβή για τις υπηρεσίες που τους προσέφερε στους λίγους μήνες της θητείας του ως δοτός Πρωθυπουργός!
Τότε, που ψήφισε το επονείδιστο και προδοτικό PSI, τον Φεβρουάριο του 2012, με το οποίο η Ελλάς παραιτήθηκε ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ από τις ασυλίες της Εθνικής της ΚυριαρχίαςΌταν έπαψε, δηλαδή, η Ελλάς να είναι ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη