8 Μαΐ 2017

Σαββίδης: Πρώτη θέση στα πλέι οφ και του χρόνου πρωτάθλημα

«Προχωράμε ισχυροί μαζί, στην Αθήνα θέλουν να αφαιρέσουν την χαρά μας»
Ο Ιβάν Σαββίδης ανέβηκε στην πίστα του κέντρου όπου ο ΠΑΟΚ γιορτάζει την κατάκτηση του Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο αλλά και το πρωτάθλημα στο βόλεϊ.Από εκεί έστειλε το σύνθημα για τα πλέι οφ και έδωσε το στίγμα για τη νέα σεζόν:
«Θα ήθελα να συγχαρώ όλους. Έπρεπε να δώσουμε στη Θεσσαλονίκη μικρή χαρά. Το κάναμε. Σας ευχαριστώ όλους. Ευχαριστώ τις γυναίκες των παιδιών, όλους τους εργαζόμενους, τους βετεράνους, τον Κούδα, τον Ζαγοράκη. Ο ΠΑΟΚ γεννήθηκε χθες πριν από 90 χρόνια. Έπρεπε να δώσουμε μια χαρά και αυτή είναι η πιο ωραία.
Θέλω την πρώτη θέση στα πλέι οφ και το ξέρει καλά ο Βλάνταν Ίβιτς, εκτός αν γίνει κάτι άλλο διαφορετικό. Έχουμε σοβαρή διάθεση και εκείνος και εγώ. Ζούμε σε δύσκολη εποχή αλλά ο ΠΑΟΚ μεταμορφώνεται. Πήραμε το Κύπελλο στο ποδόσφαιρο, τα κορίτσια το πρωτάθλημα, ήρθε το Κύπελλο στο βόλεϊ στην έδρα του Ολυμπιακού. Αγόρια μη χαλαρώνετε. Προχωράμε ισχυροί μαζί, στην Αθήνα θέλουν να αφαιρέσουν την χαρά μας.
Του χρόνου στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Σοβαρά, συγκεκριμένα, καθημερινά. Ξεκινήσαμε και δεν σταματάμε. Ενωμένοι είμαστε ανίκητοι, μας ενώνει η αγάπη για τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να διεκδικεί το πρωτάθλημα παντού
Στη συνέχεια, το μικρόφωνο πήρε ο Κάτσαρης, ο οποίος είπε: «Σήμερα ο ΠΑΟΚ γιορτάζει. Παντού σε όλη την Ελλάδα υπάρχει ΠΑΟΚ. Όλη η οικογένεια είναι ευτυχισμένη. Πετύχαμε τους στόχους μας. Ευχαριστούμε τον Ιβάν Σαββίδη, είναι παντού δίπλα μας, αποτελεί την αρχή των επιτυχιών, πρώτα είναι η μπάλα και μετά όλα τα άλλα».



gazzetta.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη