20 Μαΐ 2017

Τρόμος για τους Έλληνες οπαδούς στην Κωνσταντινούπολη! Τι φοβούνται μετά τα επεισόδια της Παρασκευής

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι Έλληνες που βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη για τον μεγάλο τελικό.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στους 3.000 οπαδούς του Ολυμπιακού που βρίσκονται στην Τουρκία προκειμένου να παρακολουθήσουν τον τελικό μεταξύ του Ολυμπιακού με την Φενέρ Μπαχτσε.
Κι αυτό γιατί μετά τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν την Παρασκευή με οπαδούς της Φενερ που επιτέθηκαν σε φιλάθλους του Ολυμπιακού επειδή όπως ανέφεραν τα Τούρκικα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τόλμησαν να μιλήσουν Ελληνικά και να πουν την… απαγορευμένη λέξη ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ(!). Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν 2 άτομα  το ένα στο πόδι και το άλλο στο πρόσωπο μετά από επίθεση που δέχθηκαν με μαχαίρι από τους φανατισμένους Τούρκους οπαδούς . Μάλιστα οι οπαδοί της Φενερ «έγδυναν» τους Έλληνες φιλάθλους επειδή τους ενοχλούσε να βλέπουν τις μπλούζες του Ολυμπιακού που έφεραν επάνω την εικόνα της Αγίας Σοφίας. Το ίδιο φαινόμενο, δηλαδή την αφαίρεση της μπλούζας, αντιμετώπισαν και παράγοντες του ΟΣΦΠ, όπως ο πατέρας του Μάντζαρη, που υποχρεώθηκε από τους Τούρκους διοργανωτές του final four να βγάλει την μπλούζα που έγραφε «Κωνσταντινούπολη».
Και όλα αυτά πριν ακόμα ξεκινήσει το παιχνίδι της Ελληνικής ομάδας με την ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ, που θα έβγαζε και τον νικητή που θα κατέληγε στον τελικό που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής.
Απο την μεριά του ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει την έντονη ανησυχία του για το τι θα γίνει την Κυριακή στην Τουρκία και σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες έχει ζητήσει από τις Τουρκικές αρχές να υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη ώστε να προληφθούν τυχόν επεισόδια σε βάρος των Ελλήνων φιλάθλων αλλά και της ομάδας. Την ίδια ώρα παράγοντες του ΟΣΦΠ συνιστούν αυτοσυγκράτηση στους Έλληνες φιλάθλους αλλά και σε εφημερίδες και site που κάνουν λόγω για «Εθνική σύγκρουση»  και αναμειγνύουν γεωπολιτικά, ιστορικά και στρατιωτικά  γεγονότα.
Δεδομένο είναι ότι ο ΟΣΦΠ έχει να αντιμετωπίσει τη Φενέρ  που είναι μια ομάδα πενταπλάσιου μπάτζετ και παίζει εντός έδρας.
Ελεάνα Ζαμπάρα


 crashonline.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη