8 Μαΐ 2017

ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ! Με την υποδοχή στη Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Πανδαιμόνιο επικράτησε στην υποδοχή του Κώστα Καραμανλή που επισκέφτηκε την Θεσσαλονίκη.
Ο πρώην πρωθυπουργός έγινε δεκτός στο Βελλίδειο ίδρυμα εν μέσω χειροκροτημάτων, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν θερμά και να του σφίξουν το χέρι για το καλωσόρισμα στην πόλη τους.
Ο Κώστας Καραμανλής θα παρακολουθήσει στην εκδήλωση με θέμα:»Η ελληνική πολιτική οικονομία 2000-2015″.
Παρόντες όλοι οι βουλευτές που εκλέγονται στην Θεσσαλονίκη, όπως ο Κώστας Γκιουλέκας, η Έλενα Ράπτη και ο Σταύρος Καλαφάτης.
Δίπλα στον πρώην πρωθυπουργό κάθισε ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας ενώ εντύπωση προκάλεσε και η παρουσία ήταν και η υφυπουργός και βουλευτής των ΑΝΕΛ στις Σέρρες Μαρία Κόλλια Τσαρουχα.
Στην πρώτη σειρά ήταν και ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος ήταν τα αυτιά και τα μάτια του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκδήλωση.
Ο Κωστας Καραμανλής θα διανυκτερεύσει στην Θεσσαλονίκη και το πρωί μαζί με τους βουλευτές θα επιστρέψει αεροπορικώς στην Αθήνα προκειμένου να παρακολουθήσουν την ομιλία του προέδρου της ΝΔ στην Κ.Ο του κόμματος.
Την σημερινή εκδήλωση οργανώνει το Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου με αφορμή την παρουσίαση της αγγλικής έκδοσης του Συλλογικού Τόμου: «The Greek Political Economy: 2000-2015″.
Το θέμα της συζήτησης είναι οι εξελίξεις στην ελληνική οικονομία μετά το 2000 και οι αιτίες που οδήγησαν στην κρίση και τα Μνημόνια.
Ομιλητές είναι οι επιμελητές της έκδοσης: οι καθηγητές Παντελής Σκλιάς (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου), Σπύρος Ρουκανάς (Πανεπιστήμιο Πειραιά), ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Αχιλλέας Ζαπράνης και ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νικήτας Κακλαμάνης.


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη