7 Μαΐ 2017

Ροχαλίζει ο ....Κοτζιάς!

 

Τα Σκόπια διαλύονται! Οι Μακεδόνες δεν είναι πλέον Μακεδόνες! Η Αλβανία με την Αλβανική πλατφόρμα(τέσσερα κόμματα Αλβανόφωνα) που κατέλαβαν 20 έδρες στις εκλογές του Δεκεμβρίου 2016 στη γείτονα ΠΓΔΜ, στηρίζουν τους Σοσιαλδημοκράτες που πρώτευσαν και μπορούν να σχηματίσουν κυβέρνηση! Άσχετα, αν δεν γίνει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης ο Πρόεδρος των Σκοπίων! 

Έτσι, εκβιαστικά εξέλεξαν Αλβανο Πρόεδρο της Βουλής και έγινε το έλα να δεις!

Από την άλλη μεριά οι Βούλγαροι των Σκοπίων, δεν αναγνωρίζουν την Μακεδονική εθνότητα, θεωρώντας ότι οι Σλάβοι των Σκοπίων είναι Βούλγαροι!   

Οι Σέρβοι των Σκοπίων θέλουν να ενωθούν με τη Σερβία, αμφισβητώντας την Μακεδονία και προβάλλοντας την πολυεθνική σύσταση του Μακεδονικού μορφώματος!

Κι ενώ όλοι λένε πως, υπάρχει ελληνική μειονότητα στα Σκόπια, καμιά ελληνική κυβέρνηση δε νοιάστηκε γι΄ αυτούς και ουδέποτε διεκδίκησε τα δικαιώματά τους προς το συμφέρον της Πατρίδος! Πρώτος από όλους ο πρώην Πρόεδρος της ΠΓΔΜ Κίρο Γκλιγκόροφ που είχε παραδεχτεί ότι υπάρχουν 100 χιλιάδες Έλληνες!

Έλληνες, που κατοικούν μεταξύ της Αχρίδας και της Μπίτολα (Μοναστήρι), με αναφορά σε Σαρακατσάνους και Βλάχους! Όμως, όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις είναι απούσες! Αυτοί οι Έλληνες έχουν αφεθεί στην τύχη τους!

Θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι αδιαφορία;;

Θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι ακραίος παχυδερμισμός;;

ΟΧΙ, είναι Προδοσία!

Γιατί, στην απογραφή του 1991, όλες οι ενδιαφερόμενες κυβερνήσεις έστειλαν αντιπροσώπους – παρατηρητές, εκτός της Ελλάδος!!  

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη