19 Μαΐ 2017

BOMBA ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΖΑΛΑ! Στελέχη ΜΚΟ εμπλέκονται σε υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και απάτης

Τα συγχαρητήριά του στον Επίτροπο Χρήστο Στυλιανίδη έδωσε πριν από λίγο ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, για την
αποκάλυψη στην οποία προέβη προχθές, σχετικά με υπόθεση Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης, που δρούσε στην Ελλάδα, σε σχέση με το προσφυγικό και στελέχη της οποίας κατηγορούνται για σεξουαλική κακοποίηση και διαφθορά.
Ο υπουργός Γιάννης Μουζάλας, εξήρε την αποτελεσματικότητα, την εγκυρότητα και τη αυστηρότητα του Επιτρόπου και δήλωσε πως η ελληνική κυβέρνηση έχει πλέον όλα τα στοιχεία στα χέρια της και θα πράξει τα δέοντα.
Παρομοίως τόνισε ότι η υπόθεση δεν υπέπεσε στην αντίληψη των ελληνικών αρχών καθώς αυτού του είδους ο έλεγχος αποτελεί εσωτερική διαδικασία της σχετικής γενικής διεύθυνσης της Κομισιόν.
Ο Γ.Μουζάλας δεν αποκάλυψε ούτε το όνομα, ούτε τον τόπο δράσης της ΜΚΟ, επικαλούμενος το τεκμήριο της αθωότητας.
Ο Γιάννης Μουζάλας βρέθηκε στις Βρυξέλλες για την συνεδρίαση των Υπουργών Εσωτερικών της ΕΕ, όπου αντικείμενο συζήτησης ήταν το μεταναστευτικό.
Ο Υπουργός ενημερώνοντας τον Τύπο στις Βρυξέλλες για τις συζητήσεις για την αναθεώρηση της συνθήκης του Δουβλίνου για το άσυλο, δήλωσε πως «είμαστε πολύ μακριά από απόφαση» και σημείωσε ότι η Ελλάδα επιδιώκει τη δημιουργία ενός αυτοματοποιημένου μηχανισμού κατανομής αιτούντων ασύλου στην ΕΕ, με ποσοτικοποιημένους στόχους.



euro2day
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη