18 Μαΐ 2017

Maria Sharapova σε δημοσιογράφο: Είσαι παντρεμένος;

Η Ρωσίδα τενίστρια Maria Sharapova επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά την άρση της τιμωρίας της και βρίσκεται στη
Ρώμη για να συμμετάσχει στο ιταλικό Open. Όπως πάντα όμως οι δημοσιογράφοι ενδιαφέρονται για την προσωπική της ζωή εξίσου με τις αθλητικές της επιδόσεις.

Η πρεμιέρα της στο ιταλικό Open ήταν νικηφόρα και στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ένας δημοσιογράφος προσπάθησε να βγάλει λαβράκι. Ρωτώντας εάν έχει εγκλιματιστεί μετά την επιστροφή της στους αγώνες, η Σαράποβα είπε: "Αισθάνομαι πως σε κάθε αγώνα, την κάθε μέρα, μαθαίνω κάτι καινούργιο για τον εαυτό μου, για το πω να προετοιμάζομαι για έναν αγώνα. Τώρα που είμαι πίσω σε αυτά τα τουρνουά, απολαμβάνω να βρίσκομαι σε αυτές τις πόλεις, να ξυπνάω στη Ρώμη ή στη Μαδρίτη, με κάνει πολύ χαρούμενη".

Ο δημοσιογράφος εκμεταλλεύτηκε αυτή την απάντηση και ρώτησε εάν είναι χαρούμενη με το να ξυπνάει στη Ρώμη ακόμα και χωρίς σύντροφο. Η Σαραπόβα δεν έκανε κάποιο σχόλιο στην αρχή και αρκέστηκε στο να χαμογελάσει. Όταν όμως ο δημοσιογράφος επέμεινε λέγοντας "Θα ήταν ωραίο", τότε η Ρωσίδα του αποκρίθηκε: "Είναι έτσι; Θα ήταν ωραίο, εντάξει, μπορεί για σένα. Είσαι παντρεμένος;".




 ATHENS PARTY | 
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη