13 Μαΐ 2017

O κόσμος το έχει τούμπανο…και ο μικρός…. ΠΩΣ ΚΡΥΒΕΙ (με μπότοξ, χτένισμα, ρούχα, πλαστικές και …δόντια) την ηλικία της! ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ για τη σύζυγο του

Μετά τον δεύτερο γύρο των εκλογών στην Γαλλία, το ενδιαφέρον στρέφεται τώρα στην «Πρώτη Κυρία» της χώρας.
Η Μπριζίτ Μακρόν είναι 64 ετών αλλά φαίνεται πολύ νεότερη. Πώς γίνεται αυτό; Η ίδια δεν έχει μιλήσει ποτέ για την εμφάνισή της.
Η βρετανική Daily Mail έκανε σχετικό ρεπορτάζ με τίτλο «Πώς η σύντροφος του Μακρόν αψηφά την ηλικία» και ζήτησε τη γνώμη ειδικών…
Ο Dr Ross Perry ιδρυτής της κλινικής Cosmedics clinics εκτιμά ότι η εμφάνιση της οφείλεται στο γυμνασμένο σώμα της και στα μαλλιά της που είναι έτσι κομμένα, ώστε να καλύπτουν το πρόσωπο και τον λαιμό δηλαδή τα σημάδια της ηλικίας. Ακόμα και το χρώμα των μαλλιών την βοηθάει να φαίνεται νεότερη.
Ως προς το ντύσιμό της, είναι πολύ προσεγμένο. Της αρέσουν οι μάρκες και η αγαπημένη της είναι η Louis Vuitton που την επιλέγουν πολλές νεότερες όπως η τραγουδίστρια Σελένα Γκομέζ και το μοντέλο Μιράντα Κερρ.
Για το πρόσωπό της ο πλαστικός χειρουργός Julian de Silva ισχυρίζεται ότι είναι πολύ τεντωμένο ειδικά γύρω από τα μάτια και το μέτωπο. »Είναι προφανές πως έχει κάνει μπότοξ ή χρησιμοποιήσει fillers στο παρελθόν. Αν αυτό έχει γίνει, έχει γίνει πολύ διακριτικά και είναι πολύ καλό το αποτέλεσμα» προσθέτει. Με αυτή την άποψη συμφωνεί και η Tatiana Lapa διευθύντρια στην κλινική The Studio Clinic.
Η Ifeoma Ejikeme επισημαίνει πως πρέπει να έχει κάνει κάτι στη μύτη.
Τέλος, ο Raha Sepehrara από την οδοντιατρική κλινική Dental Suite εκτιμά ότι έχει βελτιώσει το χαμόγελό της. »Τα πάνω δόντια είναι πολύ άσπρα και δεν έχουν το ίδιο χρώμα με τα κάτω, κάτι που μπορεί να παρατηρήσει μόνο ένας οδοντίατρος» αναφέρει.




 makeleio.gr/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη