18 Μαΐ 2017

Η πιο συγκινητική αποχώρηση από το Survivor – Ελισάβετ: «Θέλω να με αποχαιρετήσουν όλοι με ένα χαμόγελο και μία αγκαλιά» (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Η πιο έντονη εβδομάδα του παιχνιδιού από την έναρξή του ήρθε στο τέλος της με το συμβούλιο αποχώρησης, όπου αυτή τη φορά
ήταν από την ομάδα των Μαχητών. Σπαλιάρας και Κοκκινάκης που είχαν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον με τα «γαλλικά» και τους τσακωμούς τους, έδωσαν τα χέρια και τελείωσαν και επισήμως την κόντρα.
Η Ελισάβετ λοιπόν είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το παιχνίδι προκαλώντας συγκίνηση σε όλους τους παίκτες ενώ επιβεβαιώθηκαν και οι διαρροές ήθελαν την Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου να είναι εκείνη που θα έφευγε από το αποψινό επεισόδιο.
Η πρώην -πλέον- παίκτρια μόλις άκουσε την ανακοίνωση του ονόματός της δήλωσε πως «θέλω να ευχαριστήσω τους συνοδοιπόρους μου. Και τους συμπαίκτες και τους αντιπάλους. Τους ευχαριστώ όλους και το τηλεοπτικό κοινό καθώς αν δεν ήταν αυτοί δεν θα ήμουν εδώ. Θέλω να με αποχαιρετήσουν όλοι με ένα χαμόγελο και μία αγκαλιά».




Clipboard04
Νωρίτερα ο μισθοφόρος είχε αναφέρει πως «αν πρέπει να διαλέξω θα διάλεγα τον Γιάννη καθώς με τα κορίτσια έχουμε δεθεί πάρα πολύ όλο αυτό το διάστημα. Και με τον Γιάννη θα στεναχωρηθώ αλλά πρέπει να κατατάξω κάπως τα πράγματα».
Όπως ανακοίνωσε επίσημα ο Σάκης Τανιμανίδης, την Πέμπτη 18/5, οι δυο ομάδες, Διάσημοι και Μαχητές γίνονται μία προκειμένου να αντιμετωπίσουν τους παίκτες του τουρκικού Survivor. Το μεγαλύτερο μέρος του συμβουλίου κύλησε γύρω από τις απόψεις των παικτών για αυτό τον ξεχωριστό αγώνα, λέγοντας όλοι πως είναι ενθουσιασμένοι με την προοπτική να παίξουν απέναντι στους επίλεκτους του τουρκικού Survivor.
 makeleio.gr
Clipboard05SURVIVORSURVIVOR
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη