14 Μαΐ 2017

Survivor: Μελέτη και Χανταμπάκης παραλίγο να παίξουν μπουνιές

Τι συνέβη;

 Η πολυσυζητημένη συνέντευξη της Ελεονώρας Μελέτη με τον Στέλιο Χανταμπάκη στον Άγιο Δομίνικο, για την πρεμιέρα της εκπομπής Survivor Πανόραμα, παραλίγο να καταλήξει σε... μπουνιές!
Όπως αποκάλυψε η τηλεκριτικός Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ο παίκτης της ομάδας των Διασήμων δεν είχε ιδέα για το τι συνέβαινε έξω και μάλιστα πίστευε ότι είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του παιχνιδιού. Όταν λοιπόν η Μελέτη ξεκίνησε τη συνέντευξη, ήταν ιδιαίτερα επιθετική απέναντι του και η έκρηξη δεν άργησε να επέλθει!
Έγινε ένας χαμός και οι δυο τους λίγο έλειψε να παίξουν μπουνιές, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η κ. Μεσσαροπούλου. Η συνέντευξη μέχρι εκείνη τη στιγμή πετάχτηκε και ξαναγυρίστηκε νέα από την αρχή, η οποία και ήταν αυτή που προβλήθηκε στις οθόνες μας, με πολύ πιο στρογγυλεμένες τις γωνίες και προφανώς πιο ανώδυνα ερωτήματα.
Η τηλεκριτικός αποκάλυψε επίσης ότι η παρουσιάστρια δεν πρόκειται να πάρει πρωινή εκπομπή του χρόνου στον ΣΚΑΙ, ότι η σχετική συζήτηση είχε γίνει μόνο με τον Alpha, και πως αρχική πρόταση του σταθμού του Φαλήρου ήταν για να συμμετάσχει ως παίκτρια στο Survivor με πολύ υψηλές απολαβές.
 
E-Radio.gr Viral
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη