15 Ιουν 2017

ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ 36ΧΡΟΝΗΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΠΟ ΤΙ ΠΕΘΑΝΕ Η 36ΧΡΟΝΗ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ: Τι δείχνει η τοξικολογική εξέταση


Φως στα αίτια θανάτου της 36χρονης μεσίτριας ρίχνει η τοξικολογική έκθεση. Από την έκθεση προκύπτει ότι ο θάνατός της οφείλεται κατά 99% , από τα φάρμακα, που χορήγησε ο κατηγορούμενος αγγειοχειρούργος.
Όπως αναφέρει το voria.gr την Τρίτη παραδόθηκε στα χέρια της ανακρίτριας, που χειρίζεται την υπόθεση της δολοφονίας της 36χρονης μέσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, η τοξικολογική έκθεση.
Από την εργαστηριακή εξέταση προέκυψε ότι στην παθούσα χορηγήθηκαν δύο φαρμακευτικές ουσίες. Η πρώτη είναι η προποφόλη, η οποία χορηγείται ως αναισθητικό και δεύτερη η fentanyl, η οποία είναι αναλγητικό ισχυρό, σκληρό οπιούχο ναρκωτικό φάρμακο.
Πριν από λίγες ημέρες στο βούλευμα  του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης αναφερόταν πως ο αγγειοχειρούργος τέλεσε την ανθρωποκτονία της μεσίτριας σε ήρεμη κατάσταση μέσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο και στην συνέχεια προσπάθησε να κρύψει όλα τα στοιχεία που θα τον ενοχοποιούσαν.
Από την πεισματική άρνηση του κατηγορούμενου να αποδεχθεί τη διάπραξη των συγκεκριμένων αδικημάτων, αλλά και από τον τρόπο δράσης του στην «κάλυψη» του εγκλήματος, καταδεικνύεται η παντελής απουσία ηθικών αναστολών σύμφωνα με το βούλευμα.
Αυτό που σοκάρει, είναι το γεγονός, ότι η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ήταν ακόμη ζωντανή, όταν ο κατηγορούμενος την έβαλε στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου του.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη