ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΟΦΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟ

15 Ιουν 2017


Μοιράστηκαν τα πόστα ενόψει των εκλογών

 

 

 

Βασικό θέμα στα... πηγαδάκια στην συνάντηση των Ενώσεων που στηρίζουν την υποψηφιότητα Γραμμένου που έγινε στη Θεσσαλονίκη, ήταν οι σχέσεις του Ιβάν Σαββίδη και του Δημήτρη Μελισσανίδη και πόσο θα παίξουν ρόλο στην επόμενη μέρα της ΕΠΟ.

Μετά τον τελικό Κυπέλλου, οι σχέσεις των δύο ανδρών έχουν «παγώσει», αλλά αυτό δεν φαίνεται πως θα επηρεάσει την παράταξη Γραμμένου ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ.

Λέγεται μάλιστα, ότι έχουν ήδη μοιραστεί τα πόστα, με τους έξι από τους έντεκα του ΔΣ της ομοσπονδίας να είναι εκλεκτοί του Σαββίδης και τους πέντε του Μελισσανίδη σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Live Sport».

Πρόεδρος θα είναι ο Βαγγέλης Γραμμένος, ενώ ο αναπληρωτής πρόεδρος θα είναι επιλογή του Δημήτρη Μελισσανίδη. Από εκεί και πέρα, στο νέο Δ.Σ. της ΕΠΟ αναμένεται να εκλεγούν οι κ.κ. Δημητρίου (Αθήνας), Βακάλης (Σάμου), Παπαχρήστου (Αιτ/νίας), Ψαρόπουλος (Λέσβου), Χατζησαρόγλου (Χαλκιδικής), Αντωνίου (Πέλλας), Βρακάς (Ηπείρου), Διακοφώτης (Δωδ/σου) και Λασκαράκης (Θεσσαλίας).

Επίσης όπως φαίνεται, δύσκολα θα κατέβει δεύτερος υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΟ. Τα «κουκιά» είναι μετρημένα και η παράταξη Γραμμένου έχει μαζί της 36 Ενώσεις. Επιπλέον το σενάριο που ήθελε τον Νίκο Τζώρτζογλου της ΕΠΣ Ηρακλείου να κατεβαίνει ως ανεξάρτητος δεν προχωράει, αφού δεν μπορεί να σπάσει το «μπλοκ» των Δικεφάλων.
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε το θέμα, τώρα, στο Taxalia.blogspot.com

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη