16 Ιουν 2017

ΑΣΤΕΓΟΙ ΘΥΜΑΤΑ ΚΛΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ...ΑΣΤΕΓΟΥΣ

AYTO EINAI AΠΟ ΤΑ ΑΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ. ΑΣΤΕΓΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΚΑΙ Η
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΘΕΣΕΙ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΕΞΑΡΧΗΣ.
Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος, όμως να που στις μέρες μας ακόμη και αυτοί που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, αναφέρομαι στους άστεγους της Αθήνας πέφτουν θύματα ληστείας την ώρα που κοιμούνται στο ξενοδοχείο των αληθινών αστέρων, αυτών που αραχτοί στο πεζοδρόμιο κοζάρουν στον αττικό ουρανό.
Δράστες κάποιοι άλλοι που έχουν λιγότερα από αυτούς, δηλαδή άλλοι άστεγοι που η ανέχεια τους οδηγεί στο κλέβουν ό,τι βρουν. Από κουβέρτες και ρούχα μέχρι τσιγάρα και χρήματα.
Αυτό εξηγεί το φαινόμενο πολλοί άστεγοι μένουν ξάγρυπνοι τις νύχτες, και κοιμούνται την ημέρα σε πολυσύχναστα μέρη! Η φωτογραφία μας με τον άστεγο είναι από την οδό Βαλτετσίου στα Εξάρχεια.
Άλλοι κοιμούνται στα πάρκα της Αθήνας κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τις κλοπές σε βάρος τους στη διάρκεια της νύχτας, αλλά και με τα μαχαιρώματα και άλλες βιαιότητες από ναρκομανείς και άλλα κακοποιά στοιχεία, που επίσης επιβουλεύονται… το νοικοκυριό των homeless.
Τέρμα. Έχουμε γίνει ζούγκλα.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη