ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

29 Ιουν 2017

Ο Βίτσας δεν απέκλεισε ο στρατός να μαζέψει τα σκουπίδια

NEO ATOΠΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

«Θα ληφθούν όλα τα μέτρα για να περιφρουρηθεί η δημόσια υγεία (…) Η δημόσια υγεία θα περιφρουρηθεί» διαμήνυσε ο Δημήτρης Βίτσας ερωτηθείς για ενδεχόμενο συμμετοχής του στρατού στην αποκομιδή. Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας διευκρίνισε ότι η κυβέρνηση στην παρούσα φάση κρατά στάση αναμονής μέχρι το απόγευμα, οπότε συνεδριάζει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

«Περιμένουμε την απόφαση, από την άλλη μεριά δεν μπορεί κανείς να διακινδυνεύσει τη δημόσια υγεία ούτε στη διαδικασία ενός τέτοιου αγώνα θα πρέπει η συνδικαλιστική ηγεσία θα τιμωρήσει την κοινωνία» τόνισε ο υπουργός Άμυνας. «Το υπουργείο Άμυνας αυτοβούλως δεν κάνει τίποτα» διευκρίνισε πάντως.

«Περιμένουμε πρώτα να βρεθεί μια λογική απόφαση… Δεν υπάρχει διάθεση πολιτικής επιστράτευσης, έχει καταργηθεί αυτό, και δεν ήταν και αποτελεσματικό» ξεκαθάρισε ο Δημήτρης Βίτσας.

Όπως ανέφερε, η κατάσταση δήλωσε ότι βαίνει βελτιούμενη όσον αφορά τα απορρίμματα. «Ας περιμένουμε το καλύτερο με τη κυβερνητική ρύθμιση καλύπτονται οι συμβασιούχοι τουλάχιστον μέχρι το Μάρτιο του 2018» τόνισε, προσθέτοντας ότι κανείς δεν μπορεί να υπερβεί τη συνταγματική νομιμότητα δεν επιτρέπεται να γίνουν μόνιμοι οι συμβασιούχοι, το ξέρουν στην ΠΟΕ-ΟΤΑ και ευελπιστεί το απόγευμα να αποφασίσουν σχετικά.

Απαντώντας στις καταγγελίες εργαζομένων ότι η κυβέρνηση τούς είχε υποσχεθεί μονιμοποίηση ο κ. Βίτσας είπε ότι η κυβέρνηση προσπάθησε. «Δεν πρέπει να έχουμε συμβασιούχους στους δήμους» σημείωσε, επιρρίπτοντας ευθύνες για την σημερινή κατάσταση στις προηγούμενες κυβερνήσεις αλλά και στο συνδικαλιστικό κίνημα.

Πηγή: skai.gr


Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε το θέμα, τώρα, στο Taxalia.blogspot.com

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη