27 Ιουν 2017

ΣΟΚ: Η ΝΑΣΑ ανακοίνωσε επίσημα για το θέμα της εξωγήινης ζωής στον Εγκέλαδο!

Την περασμένη εβδομάδα, οι Ανώνυμους δημοσίευσαν ένα βίντεο στο youtube με εικόνες που τράβηξε το διαστημόπλοιο Κασσίνι απ τον δορυφόρο Εγκέλαδο του πλανήτη Κρόνου και μάλιστα
έλεγαν ότι η ΝΑΣΑ πρόκειται να προβεί σε επίσημη δήλωση για την ανακάλυψη εξωγήινης ζωής!
Περιττό να αναφέρουμε ότι έγινε χαμός και το βίντεο έγινε που λέμε και στο χωριό μας ....viral!
Έγινε τόσο μεγάλη φασαρία, που σήμερα αναγκάστηκε ο διευθυντής των επιστημόνων της NASA Thomas Zurbuchen να βγάλει ανακοίνωση με ...τιτίβισμα, με το οποίο και  ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ αυτή τη φήμη!

"Σε αντίθεση με ορισμένες αναφορές, δεν υπάρχει καμία εκκρεμούσα ανακοίνωση από τη NASA σχετικά με την εξωγήινη ζωή", δήλωσε ο Zurbuchen μέσω του Twitter, όπου δημοσιεύει ως @Dr_ThomasZ.

"Είμαστε μόνοι στο σύμπαν; Ενώ δεν γνωρίζουμε ακόμα, έχουμε αποστολές που προχωρούν προς τα εμπρός που μπορεί να βοηθήσουν στην απάντηση σε αυτό το θεμελιώδες ερώτημα", πρόσθεσε σε ένα άλλο tweet σήμερα.

Το ανώνυμο βίντεο δεν επικεντρώνεται σε έγγραφα που έχουν καταστραφεί, αλλά στη μαρτυρία που απέστειλε ο Zurbuchen τον Απρίλιο κατά τη διάρκεια ακρόασης της επιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων για την Επιστήμη, το Διάστημα και την Τεχνολογία. (Το βίντεο των 12 λεπτών αγγίζει επίσης κάποια άλλα θέματα, συμπεριλαμβανομένων των επτά πλανητών μεγέθους του πλανήτη που περιστρέφονται γύρω από το αστέρι TRAPPIST-1 και ορισμένων υποτιθέμενων παρατηρήσεων UFO.)

Κατά τη διάρκεια της ακρόασης στις 26 Απριλίου, η οποία ονομάστηκε "Εξελίξεις στην αναζήτηση της ζωής", ο Zurbuchen εξέθεσε την πρόοδο που έχει κάνει η NASA στο κυνήγι της ζωής στον κόσμο.
 Αναφέρει, μεταξύ άλλων, χιλιάδες εξωπλανήτες που εντοπίστηκαν από το διαστημικό τηλεσκόπιο Kepler του οργανισμού, την πρόσφατη ανακάλυψη του υδρογόνου στους θερμοσκληρυντές που εκτοξεύουν από τον νότιο πόλο του φεγγαριού Enceladus του Κρόνου και την πιθανή ανίχνευση υδρατμών που προέρχονται από το Δορυφόρο Ευρώπη.

«Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις διαφορετικές δραστηριότητες και αποστολές που ψάχνουν συγκεκριμένα για την απόδειξη της εξωγήινης ζωής, είμαστε στα πρόθυρα να κάνουμε μία από τις πιο σημαντικές πρωτοφανείς ανακαλύψεις στην ιστορία», δήλωσε ο Zurbuchen κατά την ακρόαση.
Στο πρόσφατο βίντεο, ο Anonymous παίρνει το δεύτερο μισό αυτής της φράσης και την μετατρέπει λίγο...

"Η ανθρωπότητα πρόκειται να ανακαλύψει την εξωγήινη ζωή", λέει ένας αναώνυμος εκπρόσωπος που φορούσε την περίφημη μάσκα Guy Fawkes της ομάδας, με ψηφιακή φωνή, στην αρχή του βίντεο.

Η ερμηνεία αυτή δεν είναι αυστηρά λανθασμένη. 

Αλλά "στα πρόθυρα" είναι μια μακριά κραυγή από το "έχει βρει στοιχεία", και όποιος περιμένει μια ανακοινωμένη από τη NASA τις επόμενες εβδομάδες ή μήνες θα απογοητευτεί!

Δείτε το ακριβές βίντεο με όλη τη συνέντευξη εδώ

https://science.house.gov/legislation/hearings/full-committee-hearing-advances-search-life

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη