3 Ιουν 2017

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: Εκλογές με κίνδυνο για πρωτοδικείο

Με ορατό τον κίνδυνο για λύση πρωτοδικείου, διεξάγονται την Κυριακή (4/6) οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.
Το απόγευμα της Κυριακής (18:00) θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση στον Παναθηναϊκό Α.Ο. με σκοπό την ανάδειξη νέας διοίκησης, ωστόσο παραμένει ακόμη άγνωστο το τι μέλλει γενέσθαι. 
Δικαίωμα παρακολούθησης των εργασιών της Συνέλευσης έχουν όλα τα ταμειακώς ενημερωμένα μέλη και δικαίωμα ψήφου τα ταμειακώς ενημερωμένα παλαιά μέλη καθώς κι όσα εκ των νέων μελών, βάσει του καταστατικού, έχουν συμπληρώσει ένα έτος από την εγγραφή τους. Όλα αυτά βέβαια ενώ παραμένει ακόμη άγνωστο αν θα διεξαχθεί ή όχι η εκλογική διαδικασία.
Και τούτο διότι για να πραγματοποιηθεί θα πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον ένα ψηφοδέλτιο, κάτι που είναι ακόμη στον "αέρα". Παρά τις προσπάθειες που έγιναν όλη την εβδομάδα που πέρασε ώστε να βρεθεί λύση και να αποφευχθεί το Πρωτοδικείο και τις επαφές που υπήρξαν από παλαιά μέλη για το ενδεχόμενο δημιουργίας ψηφοδελτίου, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί. 
Στη Γενική Συνέλευση της προηγούμενης εβδομάδας, ο Δημήτρης Μπαλτάκος είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιος, την ώρα που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέχρι πρότινος ήταν απόλυτος στην απόφασή του να απέχει και το ερώτημα είναι αν υπάρξει ανατροπή την τελευταία στιγμή. 
Το σίγουρο πάντως για την επόμενη διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, είναι ότι θα πρέπει να ακολουθήσει μία ιδιαίτερα στενή οικονομικά πολιτική, καθώς το χρέος φέρεται να αγγίζει τα 2,8 εκατ. ευρώ. Το μεγαλύτερο πρόβλημα δε εντοπίζεται στο τμήμα βόλεϊ ανδρών, το οποίο θα πρέπει να περάσει από την σχετική επιτροπή αδειοδότησης για να πάρει άδεια συμμετοχής για το επόμενο πρωτάθλημα. Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει να αποπληρωθούν όλα τα οφειλόμενα της τρέχουσας σεζόν, όπως και να είναι πληρωμένοι μέχρι κεραίας όλοι οι διακανονισμοί. 


 
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη