14 Ιουν 2017

Τέλος ο Μαρινάκης!

 Aποτελεί παρελθόν από τον
Παναθηναϊκό o Νίκος Μαρινάκης, όπως ανακοίνωσε η ομάδα.
Ο 24χρονος αμυντικός έμενε ελεύθερος στο τέλος Ιουνίου και, παρά το γεγονός ότι οι τελευταίες εμφανίσεις του ήταν καλές και έδειχναν ότι έχει κερδίσει πόντους στην υπόθεση της παραμονής του, το «τριφύλλι» αποφάσισε να μην του κάνει πρόταση ανανέωσης.

Εξάλλου, στην ανακοίνωσή τους οι «πράσινοι» ευχαρίστησαν για την προσφορά του τον παίκτη, ο οποίος ξεκίνησε τη θητεία του από τις ακαδημίες τους και πρόσθεσαν πως «ο επαγγελματισμός, η μαχητικότητα και το αγωνιστικό του πνεύμα θα πρέπει να αποτελούν παράδειγμα για όλα τα παιδιά που ξεκινούν από μικρή ηλικία στην ακαδημία μας και έχουν σαν στόχο να φτάσουν μέχρι την πρώτη ομάδα και να τιμήσουν τη φανέλα της».

Η ανακοίνωση: «Με αφορμή την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Μαρινάκη, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια ένα παιδί που στα 24 του χρόνια βρίσκεται ήδη σχεδόν μια δεκαετία στους κόλπους του Συλλόγου ξεκινώντας από τα τμήματα υποδομής.
Η νέα αγωνιστική περίοδος μπορεί να μην βρει τον Νίκο στον Παναθηναϊκού, ωστόσο η προσφορά και η αφοσίωσή του στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια καθώς και ο επαγγελματισμός, η μαχητικότητα και το αγωνιστικό του πνεύμα θα πρέπει να αποτελούν παράδειγμα για όλα τα παιδιά που ξεκινούν από μικρή ηλικία στην ακαδημία μας και έχουν σαν στόχο να φτάσουν μέχρι την πρώτη ομάδα και να τιμήσουν τη φανέλα της. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του
».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη