9 Ιουν 2017

ΠΑΟΚ: Το «βαρύ» όνομα του Χουάντε Ράμος

O Λούμπος Μίχελ, ψάχνει το επόμενο προπονητή του ΠΑΟΚ. Το «βαρύ» όνομα του Χουάντε Ράμος προστέθηκε στη λίστα, ενώ υπάρχει και ένας «εκλεκτός» από τη Γερμανία.
Το όνομα του Ισπανού προπονητή κυκλοφορεί ευρέως τις τελευταίες ώρες ως υποψήφιου για τον πάγκο του «Δικεφάλου» χωρίς να επιβεβαιώνεται το παραμικρό από τον επίσημο ΠΑΟΚ.
Το σίγουρο είναι πως ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής έχει πολύ καλή άποψη για τον 63χρονο τεχνικό και θέλει να έχει τελειώσει το θέμα του νέου προπονητή μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, έχοντας πρώτα καταλήξει στον άνθρωπο που θα διαδεχθεί τον Βλάνταν Ίβιτς στον ασπρόμαυρο πάγκο και ακολούθως πάρει και το τελικό «ΟΚ» από τον Ιβάν Σαββίδη.

Σε τέτοιου είδους θέματα, πάντα, τον τελευταίο λόγο τον έχει ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ.

Ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής έχει δεχθεί δεκάδες προτάσεις και επιχειρεί να ψαλιδίσει τη λίστα περιορίζοντας και τους πιθανούς υποψηφίους. Μέχρι σήμερα έχουν ακουστεί τα ονόματα των Βερκότερεν, (μέχρι τον Οκτώβριο του 2016 ήταν στην Κρίλια Σοβιέτοφ), Ρεμπρόφ (μέχρι πριν λίγο δούλευε στην Ντιναμό Κιέβου), ενώ μέσα στα ονόματα που έχουν προταθεί ξεχωρίζει αυτό του Χουάντε Ράμος.

Η περίπτωση του Βέλγου Βερκότερεν, προφανώς, συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες να επαληθευτεί, ο Ουκρανός Ρεμπρόφ έχει πολλά υπέρ, ωστόσο το όνομα που εξιτάρει τους φίλους του «Δικεφάλου», είναι αυτό του 63χρονου Ισπανού πρώην τεχνικού της Σεβίλλης, της Τότεναμ, της Ρεάλ Μαδρίτης, της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, της Ντνίπρο και της Μάλαγας.


Ο Χουάντε Ράμος είναι χωρίς ομάδα αυτό το διάστημα, έχοντας απολυθεί από τον πάγκο της Μάλαγα στις 27 Δεκεμβρίου 2016. Είναι μια δύσκολη περίπτωση από πολλές απόψεις, αρκετά ακριβή, με το Μίχελ πάντως να έχει πάρει πολλές πληροφορίες κυρίως από ανθρώπους της Ντνίπρο, όπου δούλεψε για μια περίπου τετραετία έχοντας παίκτες μεταξύ άλλων, τον Μάτος και τον Σάχοφ.

Εδώ και λίγες μέρες το όνομά του Ισπανού τεχνικού ακούγεται έντονα και για τον πάγκο της Λιντς. Αν κάτι προβληματίζει είναι οι σφοδρές αντιδράσεις των οπαδών της αγγλικής ομάδας, που δεν επιθυμούν τον Ράμος για τον πάγκο της Λιντς!

Ο Μίχελ έχει κοιτάξει και προς την αγορά της Δυτικής Ευρώπης, όπου ξεχωρίζει ένα όνομα Γερμανού προπονητή με μεγάλη εμπειρία από την Μπουντεσλίγκα. Εκτός όμως από μια πρώτη διερευνητική επαφή δεν έχει προκύψει κάτι άλλο το τελευταίο διάστημα.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη