ΝΙΚΟ ΓΚΑΛΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

15 Ιουν 2017

Με μία βαθιά ανθρώπινη και συγκινητική ανάρτηση στο facebook, ο Νίκος Γκάλης θυμάται τη μαγική εκείνη μέρα, που η εθνική Ελλάδος κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης.

Ηταν 14 Ιουνίου του 1984 όταν εκατομμύρια Ελλήνων ενώθηκαν όλοι μαζί γα να γιορτάσουν τη νίκη εκείνων των παιδιών του Κώστα Πολίτη, που εξύψωσαν τη χώρα στο ψηλότερο σκαλί του Ευρωπαϊκού Μπάσκετ.
Εκείνο το ζεστό βράδυ που όπως λέει και Νίκος Γκάλης, ήταν η μεγαλύτερη αθλητική στιγμή της καριέρας του.

«IOYNIOY 1987 – 14 IOYNIOY 2017

Κι όμως πέρασαν 30 ολόκληρα Χρόνια!
30 Χρόνια από τη μεγαλύτερη αθλητική στιγμή της Καριέρας μου και πιστεύω και όλων των συμπαικτών μου!
Όλοι μέσα στην ομάδα νιώσαμε υπέρτατη χαρά και ευτυχία βλέποντας εκατομμύρια Ελλήνων να ξεχύνονται στους δρόμους και να πανηγυρίζουν την κατάκτηση της Κορυφής της Ευρώπης.
Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι με αυτήν την επιτυχία μας βάλαμε τα θεμέλια για να κάνουμε το μπάσκετ εθνικό μας άθλημα και να φέρουμε στα γήπεδα νέα παιδιά που συνεχίζουν τις επιτυχίες μας σε εθνικό και ομαδικό επίπεδο.
Νιώθω μεγάλη συγκίνηση όταν ακόμα και σήμερα, 30 χρόνια μετά άνθρωποι κάθε ηλικίας με σταματούν στο δρόμο και ζητούν ένα αυτόγραφό ή μια φωτογραφία μαζί μου. Είναι η καλύτερη επιβράβευση για την πολύ σκληρή προσπάθεια που καταβάλαμε ώστε να φτάσουμε στην κορυφή.»Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε το θέμα, τώρα, στο Taxalia.blogspot.com

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη