10 Ιουν 2017

Αναζητά προπονητή για τον πάγκο του ο ΠΑΟΚ

Η περίπτωση του 44χρονου Ισπανού προπονητή, που φέτος κατέκτησε το νταμπ στην Αυστρία,
είναι αρκετά δύσκολη για τον Σλοβάκο αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ Λούμπος Μίχελ. Ο Όσκαρ Γκαρσία, το όνομα του οποίου αποκαλύπτει η Forza, οδήγησε την Σάλτσμπουργκ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου, είναι επιτυχημένος, έχει καλό όνομά, αλλά κυρίως δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2018 με την ομάδα που έχει από πίσω τη Red Bull.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε Αυστρία και Ισπανία, ο ίδιος έχει αποφασίσει να αναζητήσει αλλού την προπονητική τύχη του, ζητώντας να φύγει από το Σάλτσμπουργκ, γι’ αυτό και το όνομά του εμφανίζεται ως το Νο1 για τον πάγκο της Σεντ Ετιέν.
Μάλιστα όπως αναφέρει η L’ Equipe οι συζητήσεις είναι προχωρημένες μεταξύ των ανθρώπων της γαλλικής ομάδας και του Ισπανού προπονητή, ο οποίος αποφεύγει να τοποθετηθεί δημόσια για το μέλλον του.
Την ίδια στιγμή παράγοντες και οπαδοί της Σάλτσμπουργκ δε θέλουν να ακούσουν τα περί φυγής του Γκαρσία από τον πάγκο της ομάδας, αλλά όλοι γνωρίζουν πως δύσκολα κρατάς έναν προπονητή, που δε θέλει να μείνει.
Και εκεί ίσως να ποντάρει ο Λούμπος Μίχελ, που ασφαλώς ξέρει ότι η περίπτωση του είναι ελκυστική, αλλά και πολύ δύσκολη… Ο πρώην επιθετικός της Μπαρτσελόνα, έχει περάσει ως προπονητής από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, την Μπράιτον και τη Γουότφορντ, στην Αγγλία.




 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη