30 Ιουν 2017

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ ΓΑΜΟ, ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΦΩΤΙΑ

Αυτό είναι το πιο ακριβό διαζύγιο στην ιστορία: Ποιο γνωστό ζευγάρι ρίχνει τίτλους τέλους.





Από τον παραμυθένιο γάμο σε κάστρο της Ιταλίας, το 2011, στο πιο ακριβό διαζύγιο στην ιστορία, θα βρεθεί κοσμικό ζευγάρι, που αποφάσισε να χωρίσει.
Ο λόγος για την Petra Ecclestone, κόρη του πρώην μεγιστάνα της Formula1 και τον επιχειρηματία James Stunt, οι οποίοι βρίσκονται στα δικαστήρια, τόσο για να μοιράσουν τα περιουσιακά στοιχεία, όσο και μετά από καταγγελίες για βίαιη ενδοοικογενειακή συμπεριφορά.

Η περιουσία και των δύο ξεπερνά τα 6 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ στην κατοχή τους έχουν δύο ακίνητα, τα οποία αγόρασαν μετά τον γάμο, συνολικής αξίας 300 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς και αυτοκίνητα 3,5 εκατομμυρίων, μεταξύ των οποίων Lamborghini, Rolls Royce και Bentley.




Σύμφωνα με την Petra, ο γάμος τους -από τον οποίο απέκτησαν τρία παιδιά, την 4χρονη Lavinia και τα 2χρονα δίδυμα James και Andrew– δεν είχε αίσια τροπή, καθώς ο επιχειρηματίας ήταν βίαιος απέναντί της, αλά και έκανε χρήση ουσιών.

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, το εν διαστάσει ζευγάρι έχει υπογράψει προγαμιαίο συμφωνητικό, με τους δικηγόρους τους, που είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους της Βρετανίας, να έχουν πλέον τον λόγο.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη