19 Ιουν 2017

Ποσό-ρεκόρ για την πιθανή μεταγραφή Ρονάλντο

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, τα οποία εμφανίζουν ως σίγουρη την μετακίνηση του Ρονάλντο από την
Ισπανία, μετά τις φήμες περί σκανδάλου φοροδιαφυγής, η ομάδα της Μαδρίτης είναι διατεθειμένη να αφήσει τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή με ένα ποσό που θα αγγίζει τα 400 εκατομμύρια ευρώ.

Είναι δεδομένο πως αν συμβεί αυτό το σενάριο, θα μιλάμε για το απόλυτο ρεκόρ για μεταγραφή αθλητή, ενώ θα αλλάξει όλος ο οικονομικός χάρτης του ποδοσφαίρου.

Οι πιθανοί επόμενοι προορισμοί για τον Ρονάλντο είναι δύο: η Αγγλία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Γαλλία με την Παρί Σεν Ζερμαίν, μιας και ο ίδιος ο παίκτης έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Κίνα, η οποία είχε εκτινάξει τα προσφερόμενα συμβόλαια τον προηγούμενο καιρό.

Σύμφωνα με αγγλικά μέσα ενημέρωσης, η ομάδα του Παρισιού έχει κάνει ήδη τις πρώτες συζητήσεις με τη διοίκηση της Ρεάλ, ενώ από την πλευρά της η Γιουνάιτεντ ελπίζει ότι θα καταφέρει να κλείσει τη συμφωνία έχοντας να προσφέρει ως αντάλλαγμα και τον διεθνή Ισπανό τερματοφύλακα Ντε Χέα συν περίπου 200 εκατομμύρια ευρώ.
Θυμίζουμε ότι η ρήτρα καταγγελίας του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με το συμβόλαιό του είναι στο 1 δισ. ευρώ, ποσό απρόσιτο για κάθε σύλλογο. 





parapolitika.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη