11 Ιουν 2017

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Ή ΑΠΛΗ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ;

Οποιονδήποτε τύπο οδοντόβουρτσας και να χρησιμοποιείτε εσείς και η οικογένειά σας, οι οδοντίατροι και οι ειδικοί οδοντικής υγείας συμφωνούν σε ένα: το πραγματικά σημαντικό είναι να βουρτσίζετε τα δόντια σας τακτικά, με το που εμφανιστούν τα βρεφικά δόντια.

Όταν το μωράκι σας είναι ακόμα πολύ μικρό και ίσα που προβάλλουν τα πρώτα του δοντάκια, καλό θα ήταν να τρίβετε τα ούλα του με ένα υγρό κομμάτι μουσελίνας κι ελάχιστη ποσότητα βρεφικής οδοντόκρεμας. Αυτή η διαδικασία θα μπορέσει να βοηθήσει να εντυπωθεί στο παιδί της η συνήθεια να καθαρίζει τα δόντια και τα ούλα του από πολύ μικρή ηλικία. Όσο το παιδί σας είναι μικρό, συνίσταται η χρήση μιας απλής οδοντόβουρτσας Oral-B γιατί η λαβή είναι πιο εύκολη στη χρήση κατά το βούρτσισμα.
Καθώς το παιδί σας μεγαλώνει και έχει βάλει στις καθημερινές του συνήθειες το βούρτσισμα, η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα μπαίνει σιγά-σιγά στη ζωή του. Η Oral-Stages Power είναι μια καλή επιλογή για να ξεκινήσει αφού μετατρέπει το βούρτσισμα σε διασκέδαση. Η αίσθηση της περιστρεφόμενης κεφαλής της οδοντόβουρτσας επάνω στα δόντια του γαργαλάει και του αρέσει να νιώθει ότι έχει τον έλεγχο από τη στιγμή που μπορεί να πατήσει το πλήκτρο on/off. Χάρη στην εφαρμογή Disney Magic Timer στο smartphone του μπαμπά ή της μαμάς (Android & iOS), 9 στα 10 παιδιά βουρτσίζουν για περισσότερη ώρα τα δόντια τους κοιτώντας το χρονόμετρο μέχρι να συμπληρώσει τα 2 λεπτά*. Έτσι, το βούρτσισμα γίνεται διασκέδαση. 

Έτσι, δεν χρειάζεται να ξεχνιoύνται πλένοντάς τα ή να δυσανασχετούν περιμένοντας το βούρτσισμα να τελειώσει! Σε αυτό συμβάλλουν άλλωστε και οι ήρωες της Disney με τις μοναδικές περιπέτειες στις οποίες συμμετέχουν, καθώς οι γονείς είναι σίγουροι πως το βούρτσισμα διαρκεί 2 λεπτά, στον προτεινόμενο δηλαδή από τους οδοντιάτρους χρόνο.
*2 λεπτά χρόνος βουρτσίσματος που συνίσταται από τους οδοντιάτρους. 

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη