Νεκρός βρέθηκε ο ηθοποιός Νίκος Σιαφκαλής που είχε εξαφανιστεί

20 Ιουν 2017

Τουρίστας που έκανε βόλτα στην παραλία εντόπισε πτώμα να επιπλέει στη θάλασσα

 Νεκρός βρέθηκε σήμερα το πρωί ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Νίκος Σιαφκαλής ο οποίος είχε εξαφανιστεί από την Κυριακή το απόγευμα. Σε παραλία των Νέων Δημμάτων, στην περιοχή Χρυσοχούς-Τηλλυρίας, τουρίστας που έκανε βόλτα στην παραλία εντόπισε πτώμα να επιπλέει στη θάλασσα.
Ο τουρίστας ενημέρωσε σχετικά ένα ψαρά που ετοιμαζόταν να βγει στα ανοιχτά και ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τη Λιμενική Αστυνομία.
Στην περιοχή έσπευσε ακταιωρός που περισυνέλεξε τη σωρό και την έβγαλε στην ακτή, όπου μετά από λίγη ώρα έφθασαν οι οικείοι του Νίκου Σιαφκάλη που αναγνώρισαν τον άνθρωπο τους, όπως γράφει ο Φιλελεύθερος.
Αναμένεται στην περιοχή και ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους για να διενεργήσει αυτοψία, ενώ στη συνέχεια η σωρός του θα μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Πάφου, όπου θα διενεργηθεί η νεκροψία για τα αίτια που προκάλεσαν το τραγικό συμβάν.
Η περιοχή που βρέθηκε η σωρός είναι σε μεγάλη απόσταση από την περιοχή που είχε καταδυθεί για ψάρεμα ο 83χρονος θεατράνθρωπος και εικάζεται ότι τα πολύ έντονα θαλάσσια ρεύματα που επικρατούν στην περιοχή μετέφεραν το άψυχο σώμα στο σημείο που βρέθηκε σήμερα.
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε το θέμα, τώρα, στο Taxalia.blogspot.com

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη