14 Ιουν 2017

Μνήμες από το έγκλημα στην Βοιωτία: Σκότωσε την κουνιάδα του μπροστά στο παιδί

Εκδικάζεται η υπόθεση στο Εφετείο Λαμίας 

Στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Λαμίας αναβιώνει σήμερα η άγρια δολοφονία της 32χρονης Ευσταθίας Χαρατσή, τον Ιούλιο του 2013, στο Στείρι Βοιωτίας με δράστη τον κουνιάδο της.















Ήταν μεσημέρι της 8ης Ιουλίου του 2013 όταν η μικρή κοινωνία στο Στείρι Βοιωτίας συγκλονίστηκε από την αποτρόπαια δολοφονία της 32χρονης Ευσταθίας, μητέρας δύο ανήλικων παιδιών. Σύμφωνα με όσα αποδείχθηκαν σε πρώτο βαθμό, η Ευσταθία βρισκόταν στο σπίτι της, μαζί με τα δύο παιδιά της, τη μητέρα της και τον αδελφό της. Τότε, ο κουνιάδος της χτύπησε το κουδούνι και έκανε την εμφάνισή του. Αφού αποχώρησαν όλοι οι συγγενείς της 32χρονης και ο δράστης βεβαιώθηκε ότι στο σπίτι είχαν μείνει μόνο οι δυο τους μαζί με τον μικρότερο γιο της Ευσταθίας έβαλε σε εφαρμογή το "αρρωστημένο" σχέδιο του. Μπήκε στη κουζίνα και έχοντας ήδη προμηθευτεί ένα μαχαίρι από την οικία του, μαχαίρωσε τη νύφη του στο λαιμό, το στήθος και τη κοιλιακή χώρα. Τραύματα από τα οποία επήλθε ο θάνατός της, παρά τις προσπάθειες της 32χρονης να τον αφοπλίσει.

Όπως προέκυψε πρώτο βαθμό, αμέσως μετά τη πράξη του, ο δράστης έσυρε το κατασφαγμένο σώμα της νύφης του από τον κουζίνα του σπιτιού, στο διάδρομο και έβγαλε έξω τον μικρό ανιψιό του.  Στη συνέχεια κλείδωσε την πόρτα και άρχισε να αυτοτραυματίζεται με το ίδιο μαχαίρι, μέχρι που έπεσε αναίσθητος δίπλα στη κουνιάδα του, έχοντας αφήσει, προηγουμένως, ένα ιδιόχειρο σημείωμα.

Το πρωτοβάθμιο δικαστήριο καταδίκασε τον κουνιάδο του θύματος σε ισόβια κάθειρξη, χωρίς να έχουν διευκρινιστεί, μέχρι σήμερα, τα κίνητρά του.

 
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη