22 Ιουν 2017

Θα τους κάνει την …τιμή!

Ο λόγος για τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, που θα προσέλθει τελικά στο Συνέδριο της
Δημοκρατικής Συμπαράταξης στις 30 Ιουνίου – 2 Ιουλίου, κάτι πάντως που δεν θεωρείτο εξ αρχής δεδομένο και ας είναι βουλευτής εν ενεργεία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Χρειάστηκε μάλιστα επιστολή της Φώφης Γεννηματά προς τον προκάτοχό της στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ με την οποία τον καλούσε να λάβει μέρος στις εργασίες του Συνεδρίου, όπως προφανώς έκανε με ανεξάρτητες προσωπικότητες του χώρου, ή και επικεφαλής άλλων φορέων που προσεκλήθησαν στο Συνέδριο.
Στη δική του απαντητική επιστολή, με τη σειρά του, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, γνωστοποιούσε με κάποιο …γρίφο ότι θα παραβρεθεί, καθώς στην πραγματικότητα, υποστήριζε ότι θα …συνεννοηθούν, κάτι που ερμηνεύθηκε ως θετική απάντηση για την πραγματοποίηση της οποίας θα επεξεργαστούν τα γραφεία των δύο πλευρών τις λεπτομέρειες τις επόμενες μέρες και ως το συνέδριο.
Όπως πάντως και στην περίπτωση του Κώστα Σημίτη, έτσι και σε αυτή του Ευάγγελου Βενιζέλου, μπορεί να λέει κάτι το ότι θα πάνε, το ‘στοίχημα’ τώρα όμως είναι και τι θα …πουν από το βήμα του Συνεδρίου





matrix24.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη