Γραμμένος: «Είμαστε στο πλευρό του Ηρακλή»

7 Ιουν 2017

Θέση υπέρ του Ηρακλή πήρε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, καθώς με δηλώσεις του υποστήριξε πως
θα πρέπει να υπάρξει ισονομία.
O υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, είχε σήμερα συνάντηση με ανθρώπους από την "οικογένεια" του Ηρακλή και μετά το τέλος της συνάντησης αυτής, δήλωσε:
"Είμαστε σε συνεννόηση με ανθρώπους της οικογένειας του Ηρακλή και όχι της ΠΑΕ, καθώς είναι κι αυτοί συμμέτοχοι σε όλα τα κακά που ταλαιπωρούν τον ιστορικό σύλλογο. Μία ομάδα που κέρδισε άξια την παραμονή της στην κατηγορία βρίσκεται με το ένα πόδι στην Football League λόγω των λαθών τους, αλλά και κάποιων αποφάσεων που δυσκολεύομαι να τις κατανοήσω και πρέπει να πω ότι η ΕΠΣΜ είναι στο πλευρό του Ηρακλή και ψάχνουμε τρόπους με την επιτροπή δικαίωσης να δώσουμε λύση στο πρόβλημα.
Πρέπει επιτέλους ΕΠΟ και Super League να συντονιστούν, να υπάρχουν συγκεκριμένοι κανονισμοί και να ισχύουν για όλους έτσι ώστε να μην μπορεί κανένας να διαμαρτύρεται και να γίνει το Ελληνικό ποδόσφαιρο πιο αξιόπιστο.
Φυσικά και προβληματίζομαι ως υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, αυτά δεν πρέπει να συμβαίνουν, να αλλάζουν συνεχώς οι κανονισμοί και να μην ξέρουν οι ομάδες τι ισχύει και τι όχι".
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε το θέμα, τώρα, στο Taxalia.blogspot.com

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη