ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΟΔΡΑ - ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: ΑΝΕΞΟΔΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ

13 Ιουν 2017

Με αφορμή τις χθεσινές κυβερνητικές εξαγγελίες για το στρατόπεδο Κόδρα και το παραλιακό μέτωπο της Καλαμαριάς ο πρώην Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων, κ. Στράτος Σιμόπουλος, σε σημερινή του ανάρτηση στο facebook αναφέρει: 

"Πριν ενάμιση μήνα, μόλις ανακοίνωσα εκδήλωση για τη σχολική στέγη στη Δυτική Θεσσαλονικη, ήρθε αμέσως η Κυβέρνηση εδώ και εξήγγειλε λύση του προβλήματος που η ίδια έχει επιτείνει κατά πολύ με την πλήρη απραξία της. 

Πριν λίγο καιρό, ενημέρωσα τις κύριες παρατάξεις του Δήμου Καλαμαριάς για την εκδήλωσή μου σχετικά με το παραλιακό μέτωπο και χθες ένας άλλος υπουργός ανέβηκε πάλι στη πόλη μας και εξήγγειλε την απόδοση του στρατοπέδου Κόδρα στο Δήμο εντός, μάλιστα, τριών μηνών (εδώ όσοι γνωρίζουμε τη πολυπλοκότητα του θέματος γελάμε για να μην κλάψουμε. Ίσως πάλι ετοιμάζουν στα εγκαίνια της ΔΕΘ να βάλουν τον πρωθυπουργό να κάνει άλλη μία ανέξοδη εξαγγελία). Σύμπτωση; Μπορεί. 

Για να δούμε όμως το θέμα σε βάθος και από όλες τις πλευρές σας καλώ στη συγκεκριμένη εκδήλωση, στις 26 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα, στο θεατράκι της Χηλής. 

Θέλει σχέδιο, πολλή δουλειά και συνεισφορά και από ιδιωτικά κεφάλαια, ώστε το παραλιακό μέτωπο της Καλαμαριάς να γίνει πόλος ανάπτυξης και να πάψει να είναι περιοχή σε εγκατάλειψη".
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε το θέμα, τώρα, στο Taxalia.blogspot.com

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη