23 Ιουν 2017

Διάσημη Γαλλίδα fitness blogger σκοτώθηκε από έκρηξη μεταλλικού δοχείου με σαντιγί

Σοκ έχει προκαλέσει ο αιφνίδιος θάνατος της διάσημης Γαλλίδας fitness/ lifestyle blogger Rebecca Burger μετά από
έκρηξη μεταλλικού δοχείου κρέμας σαντιγί.

Το συμβάν έλαβε χώρα το Σάββατο και ο θάνατός της Rebecca Burger ανακοινώθηκε στο Facebook από την οικογένειά της, που έκανε λόγο για «ατύχημα στο σπίτι», καθώς το δοχείο εξερράγη και την χτύπησε στο στήθος, προκαλώντας τον θάνατό της. Παράλληλα, απηύθυνε προειδοποίηση για τα συγκεκριμένα αντικείμενα (dispensers), καθώς χιλιάδες τέτοια ελαττωματικά παραμένουν σε κυκλοφορία.

Σύμφωνα με τη Γαλλική εφημερίδα "20 Minutes" οι αρχές ανέφεραν ότι η αιτία του θανάτου ήταν καρδιακή προσβολή που ακολούθησε το συμβάν. H Rebecca Burger ήταν αρκετά γνωστή στη Γαλλία, με περίπου 55.000 fans στο Facebook και 154.000 followers στο Instagram.

Οι συσκευές αυτές λειτουργούν με αέριο μέσα σε μεταλλικό δοχείο, κρατώντας το υπό υψηλή πίεση. Μια γαλλική οργάνωση καταναλωτών προειδοποιεί εδώ και χρόνια για ελαττωματικά τμήματα που προκαλούν ατυχήματα με εκτοξεύσεις κομματιών σε μεγάλες ταχύτητες, προκαλώντας τραυματισμούς- από σπασμένα δόντια και κατάγματα μέχρι και, σε μια περίπτωση, απώλεια ματιού, σύμφωνα με το περιοδικό για θέματα καταναλωτών 60 Millions- που συμπληρώνει ωστόσο πως οι νέες συσκευές που έχουν φτιαχτεί από το 2015 και μετά φαίνονται ασφαλείς.








 E-Radio.gr Viral 
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη